Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 2, Number 7 (2005-12)


Study on physico-chemical properties of starch from potato cultivars in Golestan province
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of green Tea extract on the inhibition of sunflower oil oxidation
اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the effect of time and temperature on the adsorption of flavoring agents in orange soft drink model systems by cans lacquer
مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Influence of antibiotic residues on lactic coagulation of milk
بررسی تاثیر باقیمانده پادزیستها روی انعقاد لاکتیکی شیر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Influence of concentration, temperature, pH, and rotational speed on the flow behavior of Iranian gum tragacanth (Katira) solution
بررسی تاثیر غلظت، دما، پ هاش و سرعت چرخشی روی رفتار جریان محلول صمغ کتیرای ایرانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigating the microbial contamination of traditional ice creams in shahr-e-kord
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of marine algae on egg cholesterol
بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Refining of raw cane juice with bentonit:l- determination of optimum quantity of bentonit & pH
تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles