Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 2, Number 7 (2005-12)
Study on physico-chemical properties of starch from potato cultivars in Golestan province
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of green Tea extract on the inhibition of sunflower oil oxidation
اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study the effect of time and temperature on the adsorption of flavoring agents in orange soft drink model systems by cans lacquer
مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Influence of antibiotic residues on lactic coagulation of milk
بررسی تاثیر باقیمانده پادزیستها روی انعقاد لاکتیکی شیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Influence of concentration, temperature, pH, and rotational speed on the flow behavior of Iranian gum tragacanth (Katira) solution
بررسی تاثیر غلظت، دما، پ هاش و سرعت چرخشی روی رفتار جریان محلول صمغ کتیرای ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the microbial contamination of traditional ice creams in shahr-e-kord
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of marine algae on egg cholesterol
بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Refining of raw cane juice with bentonit:l- determination of optimum quantity of bentonit & pH
تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles