You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
جداسازی و تعیین برخی ویژگیهای شیمیایی و کاربردی بخشهای محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوینچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیکچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجانچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگیهای کمی و کیفی نان بربریچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری ویژگی های شیمیایی و فیزیکی ماست قالبی بی چربی حاوی شیر بافت دار در دوره نگهداریچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18 – درجه سلسیوس به مدت شش ماهچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولاچکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویهچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره ی سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آنچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue