ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 60 - ( 1395 )
تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی
ص. 10-1
نجمه خادمی پور
،
بهزاد ناصحی
،
محمد طاهانژاد
چکیده
(5046 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4057 دریافت)
تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال
ص. 24-11
عادل میرمجیدی
،
سلیمان عباسی
،
زهره حمیدی اصفهانی
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(5521 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4314 دریافت)
اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیبزمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 36-25
مریم خضری پورعرب
،
محمد حجتی
،
وحید سمواتی
چکیده
(4375 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3808 دریافت)
بررسی ویژگیهای نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریزساختار فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سرگنده
ص. 47-37
سیده خدیجه حسینی
،
علی معتمدزادگان
،
زینب رفتنی امیری
،
شبنم حمزه
چکیده
(4657 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5322 دریافت)
بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 59-49
هانیه کاشانی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
فخری شهیدی
چکیده
(4600 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2132 دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیکهای اسفنجی
ص. 79-61
عماد احمدی
،
یحیی مقصودلو
،
محمد حسین عزیزی
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(4231 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2351 دریافت)
بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشککن بستر سیال
ص. 91-81
مهدی خدادادی
،
محمد هاشم رحمتی
،
محمدرضا علیزاده
،
عباس رضایی اصل
چکیده
(4938 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4369 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب
ص. 104-93
عباس مهجوریان
،
سید علی مرتضوی
،
محسن مختاریان
،
شادی جعفری سواره
چکیده
(4211 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3456 دریافت)
تأثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین
ص. 113-105
محمد حسین مولایی فر
،
محمود امین لاری
،
مهرداد نیاکوثری
،
ساره بوستانی
چکیده
(3796 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1905 دریافت)
ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع
ص. 124-115
امین سرفراز
،
محمد حسین عزیزی
،
زهره حمیدی اصفهانی
،
علی ظفری
چکیده
(4109 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2876 دریافت)
افزایش تولید روغن غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری در مخمر مولد چربی یارویا لیپولیتیکا با موتاسیون و روش غربالگری سرولنین
ص. 136-125
مرجان انشاییه مرجان انشاییه
،
آزاده عبدلی
،
محبوبه مدنی
چکیده
(5045 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4257 دریافت)
مدلسازی و تعیین پارامتهای سینتیکی تولید بتاگالاکتوزیداز توسط Bacillus licheniformis در تخمیر ناپیوسته
ص. 147-137
سیده الهه موسوی فر
،
معصومه انوری
،
غلام خیاطی
چکیده
(4706 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3683 دریافت)
بررسی تأثیر فرایند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت دو رقم جو استان گلستان
ص. 155-149
سمیرا قاسمی دماوندی
،
علی رضا قدس ولی
،
فاطمه فاضلی
چکیده
(4499 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3984 دریافت)
بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری
ص. 172-157
ملیحه کرامت
،
محمد تقی گلمکانی
،
محمود امین لاری
،
نصیره علوی
،
مسعود نوروزی
،
شهرام شکرفروش
چکیده
(5475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5360 دریافت)
بررسی تاثیر صمغهای زانتان و گوار بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
ص. 186-173
محمد سعید دهدشتی ها
،
سید ابراهیم حسینی
،
عاطفه اصفهانی مهر
چکیده
(4131 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4514 دریافت)
تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی ویژگیهای مکانیکی و خواص انتقالی بسته بندیهای پلی اتیلن ترفتالات (PET)
ص. 187-197
مهدی فرهودی
،
سید محمد موسوی
،
رحمت ستوده قره باغ
،
زهرا امام جمعه
،
عبدالرسول ارومیه ای
چکیده
(4602 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6434 دریافت)
بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی
ص. 208-199
نسیم سالور
،
مانیا صالحی فر
،
محمد حسین عزیزی
،
رضا افشین پژوه
چکیده
(5115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2994 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS