You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی نجمه خادمی پور، بهزاد ناصحی
*، محمد طاهانژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال عادل میرمجیدی، سلیمان عباسی
*، زهره حمیدی اصفهانی، محمدحسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیبزمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ مریم خضری پورعرب، محمد حجتی
*، وحید سمواتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریزساختار فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سرگنده سیده خدیجه حسینی
*، علی معتمدزادگان، زینب رفتنی امیری، شبنم حمزه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی هانیه کاشانی، فریده طباطبایی یزدی
*، سید علی مرتضوی، فخری شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیکهای اسفنجی عماد احمدی، یحیی مقصودلو
*، محمد حسین عزیزی، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشککن بستر سیال مهدی خدادادی
*، محمد هاشم رحمتی، محمدرضا علیزاده، عباس رضایی اصل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب عباس مهجوریان
*، سید علی مرتضوی، محسن مختاریان، شادی جعفری سواره
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین محمد حسین مولایی فر، محمود امین لاری، مهرداد نیاکوثری، ساره بوستانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع امین سرفراز، محمد حسین عزیزی
*، زهره حمیدی اصفهانی، علی ظفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
افزایش تولید روغن غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری در مخمر مولد چربی یارویا لیپولیتیکا با موتاسیون و روش غربالگری سرولنین مرجان انشاییه مرجان انشاییه
*، آزاده عبدلی، محبوبه مدنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و تعیین پارامتهای سینتیکی تولید بتاگالاکتوزیداز توسط Bacillus licheniformis در تخمیر ناپیوسته سیده الهه موسوی فر، معصومه انوری، غلام خیاطی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر فرایند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت دو رقم جو استان گلستان سمیرا قاسمی دماوندی
*، علی رضا قدس ولی، فاطمه فاضلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری ملیحه کرامت، محمد تقی گلمکانی
*، محمود امین لاری، نصیره علوی، مسعود نوروزی، شهرام شکرفروش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر صمغهای زانتان و گوار بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر محمد سعید دهدشتی ها، سید ابراهیم حسینی
*، عاطفه اصفهانی مهر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی ویژگیهای مکانیکی و خواص انتقالی بسته بندیهای پلی اتیلن ترفتالات (PET) مهدی فرهودی
*، سید محمد موسوی، رحمت ستوده قره باغ، زهرا امام جمعه، عبدالرسول ارومیه ای
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی نسیم سالور، مانیا صالحی فر
*، محمد حسین عزیزی، رضا افشین پژوه
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue