ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 33 - ( 1390 )
تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان
ص. 9-1
چکیده
(7008 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5962 دریافت)
تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی
ص. 20-11
چکیده
(4438 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4012 دریافت)
شیوع گونه های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران
ص. 26-21
چکیده
(4974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4021 دریافت)
تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری
ص. 34-27
چکیده
(5480 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3571 دریافت)
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت
ص. 41-35
چکیده
(5864 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5785 دریافت)
بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته
ص. 50-43
چکیده
(5408 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7468 دریافت)
بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
ص. 59-51
چکیده
(4939 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3873 دریافت)
بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی
ص. 68-61
چکیده
(11517 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8192 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی
ص. 78-69
چکیده
(21893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7890 دریافت)
کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار
ص. 90-79
چکیده
(5395 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4031 دریافت)
تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس
ص. 99-91
چکیده
(5436 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8086 دریافت)
جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)
ص. 106-101
چکیده
(26092 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10716 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS