ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 33 - ( 1390 )
تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان
ص. 9-1
چکیده
(7120 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6032 دریافت)
تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی
ص. 20-11
چکیده
(4517 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4065 دریافت)
شیوع گونه های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران
ص. 26-21
چکیده
(5044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4089 دریافت)
تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری
ص. 34-27
چکیده
(5606 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3630 دریافت)
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت
ص. 41-35
چکیده
(5951 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5860 دریافت)
بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته
ص. 50-43
چکیده
(5545 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7533 دریافت)
بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
ص. 59-51
چکیده
(5057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3959 دریافت)
بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی
ص. 68-61
چکیده
(11642 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8255 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی
ص. 78-69
چکیده
(22813 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7966 دریافت)
کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار
ص. 90-79
چکیده
(5493 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4099 دریافت)
تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس
ص. 99-91
چکیده
(5530 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8175 دریافت)
جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)
ص. 106-101
چکیده
(27687 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10836 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS