ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 33 - ( 1390 )
تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان
ص. 9-1
چکیده
(6777 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5746 دریافت)
تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی
ص. 20-11
چکیده
(4226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3806 دریافت)
شیوع گونه های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران
ص. 26-21
چکیده
(4770 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3829 دریافت)
تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری
ص. 34-27
چکیده
(5245 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3346 دریافت)
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت
ص. 41-35
چکیده
(5645 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5565 دریافت)
بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته
ص. 50-43
چکیده
(5173 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7243 دریافت)
بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
ص. 59-51
چکیده
(4699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3658 دریافت)
بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی
ص. 68-61
چکیده
(11278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7955 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی
ص. 78-69
چکیده
(20105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7691 دریافت)
کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار
ص. 90-79
چکیده
(5197 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3820 دریافت)
تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس
ص. 99-91
چکیده
(5204 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7835 دریافت)
جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)
ص. 106-101
چکیده
(23299 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10446 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS