ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 30 - ( 1390 )
اثرات سرخ کردن بر ویژگی های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. 9-1
چکیده
(8563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4007 دریافت)
مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آن
ص. 25-11
چکیده
(21021 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(21774 دریافت)
بررسی میزان فلزات سرب، قلع، مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایران
ص. 32-27
چکیده
(9036 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8197 دریافت)
تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه
ص. 38-33
چکیده
(8619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3378 دریافت)
کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.)
ص. 48-39
چکیده
(9904 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5540 دریافت)
برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی
ص. 57-49
چکیده
(9146 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7519 دریافت)
تأثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله ی راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند
ص. 59-67
چکیده
(8030 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3876 دریافت)
تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی)
ص. 79-69
چکیده
(8789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5472 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
ص. 88-81
چکیده
(8783 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6234 دریافت)
تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیبزمینی ترشی
ص. 100-89
چکیده
(10384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4705 دریافت)
بررسی تأثیر هم زمان امواج فراصوت و حرارت بر غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال
ص. 111-101
چکیده
(8488 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5702 دریافت)
بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری
ص. 125-113
چکیده
(8902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9640 دریافت)
مطالعه اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر
ص. 136-126
چکیده
(7658 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6109 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS