دوره 8، شماره 30 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 30 صفحات 136-126 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Antimicrobial effect of Salvia leriifolia leaf extract powder against the growth of Staphylococcus aureus in hamburger. FSCT 2011; 8 (30) :126-136
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4185-fa.html
مطالعه اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (30) :126-136

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4185-fa.html


چکیده:   (7658 مشاهده)
چکیده در این تحقیق اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک در 4 سطح   (5000، 10000، 15000و 20000 میلی گرم بر کیلوگرم) و 3 دوره زمانی 15، 30 و 45 روز بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی در همبرگر نگهداری شده در دمای 12-  مورد ارزیابی قرار گرفت، تمامی ارزیابی های میکروبی 3 بار تکرار گردیدند. نتایج حاصل کاهش تعداد استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروب­ها را در تمامی سطوح پودر افزوده شده نشان داد، که این روند کاهشی در روزهای پانزدهم و سی­ام به ترتیب برای استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی معنی دار بود. در بین سطوح پودر افزوده شده به ترتیب  بیشترین و کمترین تأثیر مربوط به سطوح 20000  و 5000 میلی­گرم بر کیلوگرم گزارش شد. طبق نتایج این بررسی، پودر عصاره برگ نوروزک بر استافیلوکوکوس اورئوس همبرگر اثر مهارکنندگی و کشندگی داشته و می تواند به عنوان یک ترکیب نگهدارنده طبیعی در فرآورده­های غذایی مورد توجه قرار گیرد.
متن کامل [PDF 494 kb]   (6109 دریافت)    

دریافت: 1388/1/7 | پذیرش: 1389/3/7 | انتشار: 1391/7/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.