You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثرات سرخ کردن بر ویژگی های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آنچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان فلزات سرب، قلع، مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایرانچکیده -
متن کامل (PDF)
تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانهچکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان
برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) چکیده -
متن کامل (PDF)
برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختیچکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله ی راسته (Longissimus Dorsi) گوسفندچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی)چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنیچکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیبزمینی ترشیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر هم زمان امواج فراصوت و حرارت بر غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقالچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیریچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگرچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue