You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهبود ویژگیهای فیزیکی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته و
فیلمهای مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولزچکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیرانجماد خانگی بر ویژگی های حسی سبزیجات برگی آماده مصرفچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندمچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نانچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آنچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شدهچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تاثیر رنت میکروبی، نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگرادچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه و ارزیابی میکروسکوپی و حسی بیاتی نانهای پر مصرف ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی انواع گوشت مورد استفاده در تولید همبرگرهای عرضه شده در شهر تهران در سال 1386چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگتچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون
برخواص شیمیایی و حسی ماستچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر بخشی غنیسازی گندم در مزرعه با غنیسازی آرد در کارخانه در ارتقاء سطح سلامت جامعهچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue