ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 6، شماره 20 - ( 1388 )
نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا
ص. 10-1
چکیده
(5292 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4338 دریافت)
پایداری نوشابه های غیر الکلی گاز دار حاوی سوکروز و شربت ذرت غنی از فروکتوز در طول دوران نگهداری
ص. 21-11
چکیده
(5489 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5688 دریافت)
اثر افزودن سبوس برنج بر ویژگی های رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری
ص. 31-23
چکیده
(5214 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5694 دریافت)
تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری
ص. 43-33
چکیده
(9508 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(13970 دریافت)
بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد)
ص. 51-45
چکیده
(20445 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9340 دریافت)
روش های مختلف اندازه گیری بیاتی نان
ص. 63-53
چکیده
(5863 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8754 دریافت)
تعیین اثر فرآیند انجماد کند، زمان نگهداری در انجماد و روشهای رفع انجماد بر ویژگی های حسی نان های سنگک و بربری
ص. 75-65
چکیده
(4825 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4568 دریافت)
بررسی ترکیبات مغذی و اسیدهای چرب عضلات کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)
ص. 83-77
چکیده
(4748 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3839 دریافت)
بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
ص. 96-85
چکیده
(4586 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5725 دریافت)
بررسی تاثیر روش های مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی
ص. 105-97
چکیده
(4681 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7133 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS