You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تولید آزمایشگاهی ماست سویا با طعم توت فرنگیچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشورچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان
((Pistacia vera L. و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیندچکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانیچکیده -
متن کامل (PDF)
پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری
ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو، رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسیچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue