ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 135 - ( 1402 )
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش نانوامولسیون حاوی کروسین و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی (شکلات)
ص. 10-1
10.22034/FSCT.19.135.1
زهرا نظری
،
جواد اصیلی
چکیده
(1254 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(752 دریافت)
ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی و میکروبی دانه ذرت
ص. 20-11
10.22034/FSCT.19.135.11
جلال محمدزاده
،
جواد زنگانه
چکیده
(1107 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(563 دریافت)
تأثیر پیشتیمارهای فراصوت و شرایط فرآیند بر سرعت انتقال جرم طی آبگیری اسمزی برشهای پرتقال
ص. 30-21
10.22034/FSCT.19.135.31
احمدرضا افتخاری
،
فخرالدین صالحی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
نرجس آقاجانی
چکیده
(1124 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(568 دریافت)
فیلم زیست تخریب پذیر آلژینات سدیم/موسیلاژ دانه کتان/نوربیکسین/نانوذرات اکسید تنگستن: بررسی خواص رنگی، کریستالی، حرارتی، مکانیکی و آنتی باکتریالی
ص. 43-31
10.22034/FSCT.19.135.31
حسین دادخواه
،
سجاد پیرسا
،
فروغ محترمی
،
افشین جوادی
چکیده
(1123 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(626 دریافت)
بررسی استخراج ترکیبات بیواکتیو از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به روش خیساندن در حلال اتانلی به کمک اولتراسوند
ص. 57-45
10.22034/FSCT.19.135.45
بهنام باقی زاده کوهستانی
،
محمد گلی
،
شریفه شاهی
چکیده
(1529 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(701 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توتفرنگی طی انبارمانی
ص. 68-59
10.22034/FSCT.19.135.59
رامین تمجیدی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
محمدرضا زارع بوانی
چکیده
(1199 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(579 دریافت)
ارزیابی شاخص های بیماری زایی و خواص تکنولوژیکی جدایه های انتروکوکوس فاسیوم حاصل از پنیر های سنتی ایران
ص. 87-69
10.22034/FSCT.19.135.69
تکتم فرخنده
،
مسعود یاورمنش
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده
(995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(538 دریافت)
تاثیر نوع پوشش بیوپلیمری بر خصوصیات پاداکسندگی عصاره مریم گلی نانوریزپوشانی شده جهت افزایش پایداری روغن آفتابگردان در شرایط دمایی تسریع شده
ص. 102-89
10.22034/FSCT.19.135.89
بهناز صفرپور
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
جمشید فرمانی
چکیده
(989 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(646 دریافت)
مطالعه ترکیبات شیمیایی، میزان فنل، فلاوونوئید و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست سبز گردو (Juglans regia L.)
ص. 112-103
10.22034/FSCT.19.135.103
زهرا رفیعی دهکردی
،
ناصر صداقت
،
سحر صباحی
چکیده
(1663 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(836 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته کینوا اصلاحشده با مخلوط آدیپیکاسید و استیکانهیدرید
ص. 127-113
10.22034/FSCT.19.135.113
سید مهدی ذاکری
،
مزدک علیمی
،
شیرین شکوهی
،
سیداحمد شهیدی
چکیده
(1130 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(591 دریافت)
تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس آویشن: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، آنتی اکسیدانی و میکروبی
ص. 139-129
10.22034/FSCT.19.135.129
محمدیار حسینی
،
زینب رحیمی
،
طیب سیفی
چکیده
(1167 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(693 دریافت)
استخراج عصاره فنولی از برگ تربچه (Raphanus sativus L.) به روش حرارتدهی مقاومتی: بهینهسازی عددی و مدلسازی سینتیکی
ص. 157-141
10.22034/FSCT.19.135.141
محسن زندی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
،
مینا نصیری
چکیده
(1077 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(602 دریافت)
اثر امواج فراصوت و روش خشککردن بر سینتیک افت رطوبت و آبگیری مجدد گندم جوانه زده
ص. 168-159
10.22034/FSCT.19.135.159
سمیرا امین اخلاص
،
محمدرضا پژوهی الموتی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(1139 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(533 دریافت)
بهینهسازی شرایط تولید آنزیم فسفولیپاز در محیطکشت غوطهوری توسط سویه Trichoderma atroviride sp. ZB-ZH292
ص. 179-169
10.22034/FSCT.19.135.169
زهرا بیگ محمدی
،
زهره حمیدی
،
کیانوش خسروی دارانی
چکیده
(941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(510 دریافت)
تاثیر جایگزینی ساکارز و آرد گندم با ایزومالت و آرد دانه کینوآ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی پودر کیک کم کالری
ص. 194-181
10.22034/FSCT.19.135.181
آیدا اباذری
،
مانیا صالحی فر
چکیده
(783 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(600 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS