You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش نانوامولسیون حاوی کروسین و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی (شکلات) زهرا نظری، جواد اصیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی و میکروبی دانه ذرت جلال محمدزاده، جواد زنگانه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پیشتیمارهای فراصوت و شرایط فرآیند بر سرعت انتقال جرم طی آبگیری اسمزی برشهای پرتقال احمدرضا افتخاری، فخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی، نرجس آقاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فیلم زیست تخریب پذیر آلژینات سدیم/موسیلاژ دانه کتان/نوربیکسین/نانوذرات اکسید تنگستن: بررسی خواص رنگی، کریستالی، حرارتی، مکانیکی و آنتی باکتریالی حسین دادخواه، سجاد پیرسا، فروغ محترمی، افشین جوادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی استخراج ترکیبات بیواکتیو از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به روش خیساندن در حلال اتانلی به کمک اولتراسوند بهنام باقی زاده کوهستانی، محمد گلی، شریفه شاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توتفرنگی طی انبارمانی رامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمدرضا زارع بوانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی شاخص های بیماری زایی و خواص تکنولوژیکی جدایه های انتروکوکوس فاسیوم حاصل از پنیر های سنتی ایران تکتم فرخنده، مسعود یاورمنش، فریده طباطبایی یزدی، محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع پوشش بیوپلیمری بر خصوصیات پاداکسندگی عصاره مریم گلی نانوریزپوشانی شده جهت افزایش پایداری روغن آفتابگردان در شرایط دمایی تسریع شده بهناز صفرپور، رضا اسماعیل زاده کناری، جمشید فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه ترکیبات شیمیایی، میزان فنل، فلاوونوئید و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست سبز گردو (Juglans regia L.) زهرا رفیعی دهکردی، ناصر صداقت، سحر صباحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته کینوا اصلاحشده با مخلوط آدیپیکاسید و استیکانهیدرید سید مهدی ذاکری، مزدک علیمی، شیرین شکوهی، سیداحمد شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس آویشن: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، آنتی اکسیدانی و میکروبی محمدیار حسینی، زینب رحیمی، طیب سیفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج عصاره فنولی از برگ تربچه (Raphanus sativus L.) به روش حرارتدهی مقاومتی: بهینهسازی عددی و مدلسازی سینتیکی محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، مینا نصیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر امواج فراصوت و روش خشککردن بر سینتیک افت رطوبت و آبگیری مجدد گندم جوانه زده سمیرا امین اخلاص، محمدرضا پژوهی الموتی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط تولید آنزیم فسفولیپاز در محیطکشت غوطهوری توسط سویه Trichoderma atroviride sp. ZB-ZH292 زهرا بیگ محمدی، زهره حمیدی، کیانوش خسروی دارانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جایگزینی ساکارز و آرد گندم با ایزومالت و آرد دانه کینوآ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی پودر کیک کم کالری آیدا اباذری، مانیا صالحی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue