1- استادیار بخش آمار دانشگاه فسا
2- اسنادیار دانشگاه علوم پزشکی فسا
3- دانشیار مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا ، elaheabedi1389@gmail.com
4- تربیت مدرس تهران
چکیده: (180 مشاهده)
↵
1: Scanning electron microscopy
2: Atomic Force Microscopy
تصویربرداری ابزاری مهم برای ارزیابی ساختار مواد غذایی است. پردازش تصویر شامل تصاویر دو بعدی (2D) از سطوح و مقاطع، مانند آنچه در میکروسکوپ مشاهده میشود و همچنین تصاویر سهبعدی (3D) از ساختار داخلی، مانند آنچه توسط میکروسکوپ کانفوکال، توموگرافی کامپیوتری و تصویربرداری تشدید مغناطیسی میباشد. در این تحقیق از پردازش تصاویر برای تعیین سختی و فشردگی بیو فیلمهای خوراکی آغشته به نانواملسیون به کار رفت. فیلم خوراکی ترکیبی صمغ عربی-ژلاتین (PG) (1:1) حاوی اسانس آویشن (Zataria multiflora Boiss) با امولسیون پیکرنگ (1 و 4 گرم در 100 گرم) تهیه شد. تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی و میکروسکوپ نیروی اتمی از فیلمها تهیه شد. نتایج AFM و پردازش تصویر نشان دادند که با افزایش میزان اسانس میزان فشردگی کاهش و زبری سطح افزایش پیدا میکند که با نتایج پردازش تصاویر مطابقت داشت.
1: Scanning electron microscopy
2: Atomic Force Microscopy
نوع مقاله:
پژوهشی اصیل |
موضوع مقاله:
اسانس ها و عصاره ها دریافت: 1403/8/4 | پذیرش: 1403/9/21 | انتشار: 1404/2/1