Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 15, Issue 76 (0)
FSCT 0, 15(76): 185-175
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ترکیبی ایزوله پروتئین کانولا- ژلاتین. FSCT 0; 15 (76) :185-175
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-7625-en.html
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ترکیبی ایزوله پروتئین کانولا- ژلاتین
Abstract:
(3793 Views)
This article has no abstract.
Article Type:
Original paper
| Subject:
Food quality control
Received: 2016/09/11 | Accepted: 2017/05/6 | Published: 2018/05/22
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.