Mohammadi S, Alimi M, Shahidi S, Shokoohi S. Physicochemical and functional properties of modified amaranth starch with adipic acid and acetic anhydride mixture. FSCT 2022; 19 (130) :197-212 URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-63367-fa.html
محمدی سحر، علیمی مزدک، شهیدی سید احمد، شکوهی شیرین. ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاحشده با مخلوط آدیپیکاسید و استیکانیدرید. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1401; 19 (130) :197-212
1- واحد آیت ا… آملی، دانشگاه آزاد اسلامی 2- واحد آیت ا… آملی، دانشگاه آزاد اسلامی ، ahooora_mazdak@yahoo.com 3- پژوهشکده توسعه فناوریهای شیمیایی، پلیمری و پتروشیمیایی، پژوهشگاه صنعت نفت