Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 14, Issue 67 (0)
FSCT 0, 14(67): 189-179
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
تولید و ارزیابی ویژگیهای فیلمهای خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت. FSCT 0; 14 (67) :189-179
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5792-en.html
تولید و ارزیابی ویژگیهای فیلمهای خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت
Abstract:
(3648 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 222 kb]
(1901 Downloads)
Received: 2016/11/7 | Accepted: 2016/11/7 | Published: 2017/08/23
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.