دوره 17، شماره 100 - ( 1399 )                   جلد 17 شماره 100 صفحات 175-165 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

korani A, Hassanzadeh K, Hosseini S A, Mafakheri N, Goftari S, Ashrafi S, et al . Study of the effects of ionic strength, pH and temperature of washing solution on nitrate percentage in fresh vegetables. FSCT 2020; 17 (100) :165-175
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-33960-fa.html
کرانی اعظم، حسن زاده کامبیز، حسینی سیده عاطفه، مفاخری ناصر، گفتاری شوگار، اشرفی سوسن، و همکاران. و همکاران.. بررسی اثر تغییرات قدرت‌یونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1399; 17 (100) :165-175

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-33960-fa.html


1- آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم‌ پزشکی کردستان، سنندج، ایران ، azam.korani@gmail.com
2- مرکز تحقیقات علوم سلولی و مولکولی، پژوهشکده توسعه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران
3- آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم‌ پزشکی کردستان، سنندج، ایران
4- مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، پژوهشکده توسعه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران
چکیده:   (2825 مشاهده)
 
متن کامل [PDF 812 kb]   (1183 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: کنترل کیفیت مواد غذایی
دریافت: 1398/3/27 | پذیرش: 1399/1/16 | انتشار: 1399/3/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.