Volume 15, Issue 80 (2018)                   FSCT 2018, 15(80): 379-386 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

بررسی ویژگی‌های انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های حاصل از آب‌پنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین). FSCT 2018; 15 (80) :379-386
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-32322-en.html
Abstract:   (2296 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 396 kb]   (1369 Downloads)    
Subject: Food quality control
Received: 2019/04/25 | Accepted: 2019/04/25 | Published: 2019/04/25

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.