Volume 15, Issue 74 (0)                   FSCT 0, 15(74): 75-65 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به. FSCT 0; 15 (74) :75-65
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6451-en.html
Abstract:   (7159 Views)
This article has no abstract.
     
Subject: Food quality control
Received: 2017/10/11 | Accepted: 2017/10/11 | Published: 2018/03/21

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.