Ebrahimi S E, Kochaki A, Mohebi M, Milani E. Effect of drying temperature and glycerol on physical and mechanical properties of Lepidium perfoliatum seed gum - grass pea (Lathyrus sativus) protein isolate composite film. FSCT 2020; 17 (105) :71-80
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-45702-fa.html
ابراهیمی سیده الهام، کوچکی آرش، محبی محبت، میلانی الناز. بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1399; 17 (105) :71-80
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-45702-fa.html
1- دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
2- استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
3- دانشیار، گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد
چکیده: (2237 مشاهده)
در این پژوهش
نوع مقاله:
پژوهشی اصیل |
موضوع مقاله:
کنترل کیفیت مواد غذایی دریافت: 1399/6/12 | پذیرش: 1399/8/10 | انتشار: 1399/8/10