دوره 17، شماره 105 - ( 1399 )                   جلد 17 شماره 105 صفحات 80-71 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ebrahimi S E, Kochaki A, Mohebi M, Milani E. Effect of drying temperature and glycerol on physical and mechanical properties of Lepidium perfoliatum seed gum - grass pea (Lathyrus sativus) protein isolate composite film. FSCT 2020; 17 (105) :71-80
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-45702-fa.html
ابراهیمی سیده الهام، کوچکی آرش، محبی محبت، میلانی الناز. بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1399; 17 (105) :71-80

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-45702-fa.html


1- دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
2- استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
3- دانشیار، گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد
چکیده:   (1781 مشاهده)
در این پژوهش





 
متن کامل [PDF 788 kb]   (824 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: کنترل کیفیت مواد غذایی
دریافت: 1399/6/12 | پذیرش: 1399/8/10 | انتشار: 1399/8/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.