Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 15, Issue 84 (2019)
FSCT 2019, 15(84): 111-123
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغنهای زیتون، ذرت و کانولا. FSCT 2019; 15 (84) :111-123
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-27727-en.html
خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغنهای زیتون، ذرت و کانولا
Abstract:
(2874 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 645 kb]
(2252 Downloads)
Subject:
Food quality control
Received: 2018/12/2 | Accepted: 2018/12/2 | Published: 2018/12/2
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.