دوره 8، شماره 28 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 28 صفحات 72-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Determination of antibiotic residues in industrial poultry carcass by means of F.P.T (four –plate – test) method in Mazandaran province. FSCT 2011; 8 (28) :65-72
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10328-fa.html
تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندران. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (28) :65-72

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10328-fa.html


چکیده:   (5044 مشاهده)
چکیده جهت تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی استان مازندران، از سه کشتار گاه صنعتی استان ( ساری – قائم شهر – آمل) تعداد 815 لاشه نمونه گیری به عمل آمده است. برای این منظور از روش کیفی میکروبی F.P.T (تست پلیت چهارگانه) استفاده گردیده است. اساس این روش ایجاد هاله شفاف در اطراف شیرابه ، برروی پلیتی است که از قبل یک لایه یکنواخت از باکتری تحت آزمایش روی آگار پلیت کشت داده شده است. در مجموع از تعداد 815 لا شه مورد آزمایش در این طرح ، 533 مورد (4/65%) آن حداقل در یکی از اعضای مورد آزمایش (عضله – کبد – کلیه)، دو عضو و یا هر سه عضو دارای با قیمنده آنتی بیوتیک بوده اند. در ضمن در این مطالعه مشخص شده است که کلیه ها بیشتر ین تعداد موارد مثبت را دارا می با شند(2/52% ) و بعد از آن کبد (51% ) و سپس عضله (5/44%) قرار دارند.
متن کامل [PDF 137 kb]   (5637 دریافت)    

دریافت: 1387/10/4 | پذیرش: 1388/1/4 | انتشار: 1390/6/4

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.