You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثرات سرخ کردن بر ویژگی های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آن

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان فلزات سرب، قلع، مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایران

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله ی راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب‌زمینی ترشی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر هم زمان امواج فراصوت و حرارت بر غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue