دوره 10، شماره 38 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 38 صفحات 126-113 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (7714 مشاهده)
چکیده به منظور ارزیابی و انتخاب مدل مناسب برای روند خشک کردن لایه نازک دانه‎های انار، یازده مدل نیمه تئوری و تجربی با داده های آزمایشگاهی برازش شد. آزمایشات در سه تیمار شاهد، پیش‎تیمار مایکروویو با توان 100 وات و پیش‎تیمار مایکروویو باتوان 200 وات و در شش سطح دمایی 45، 50، 55، 60، 65و70 درجه سلسیوس و سه سرعت هوای 5/0، 1 و5/1 متر بر ثانیه انجام شد. نتایج حاصل از  تحلیل رگرسیونی مدل های  مورد بررسی نشان می دهد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده های بدست آمده دارد. ضرایب مدل میدیلی با افزایش دما و سرعت باد افزایش یافتند. همچنین نتایج حاصل از آزمایشات نشان داد که با انجام عملیات پیش‎تیمار با استفاده از مایکروویو، زمان خشک‎شدن دانه‎‎های انار به طور معنی‎داری کاهش پیدا کرد.
متن کامل [PDF 368 kb]   (3027 دریافت)    

دریافت: 1389/5/17 | پذیرش: 1389/8/17 | انتشار: 1391/11/17

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.