Volume 14, Issue 69 (0)                   FSCT 0, 14(69): 9-1 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن‌ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق. FSCT 0; 14 (69) :9-1
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2483-en.html
Abstract:   (5667 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 236 kb]   (2690 Downloads)    

Received: 2016/04/1 | Accepted: 2017/02/1 | Published: 2017/10/23

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.