Volume 14, Issue 70 (0)                   FSCT 0, 14(70): 293-304 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares). FSCT 0; 14 (70) :293-304
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-8628-en.html
Abstract:   (3127 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 399 kb]   (2520 Downloads)    

Received: 2017/05/17 | Accepted: 2017/05/17 | Published: 2017/11/22

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.