Volume 14, Issue 73 (0)                   FSCT 0, 14(73): 201-212 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال. FSCT 0; 14 (73) :201-212
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-7064-en.html
Abstract:   (3078 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 294 kb]   (1472 Downloads)    

Received: 2017/09/17 | Accepted: 2017/09/17 | Published: 2018/02/20

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.