دوره 7، شماره 24 - ( 1389 )                   جلد 7 شماره 24 صفحات 131-111 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Applications of edible film in food. FSCT 2010; 7 (24) :111-131
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5895-fa.html
مروری بر کاربرد لفاف‌های خوراکی در مواد غذایی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1389; 7 (24) :111-131

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5895-fa.html


چکیده:   (13214 مشاهده)
چکیده امروزه، کاربرد لفاف های خوراکی در پوشش دادن انواع مواد غذایی رواج یافته است و این لفاف ها تا حد زیادی در حال جایگزین شدن به جای لفاف های سنتزی هستند. زیست ـ کافت بودن، خوراکی بودن و کارآمد بودن این لفاف ها عامل اساسی رواج آنها در صنعت غذا و انجام گستره وسیعی از پژوهش ها در این ارتباط است. این مقاله، جنبه های بنیادین و کاربردی لفاف های خوراکی در صنعت غذا شامل تعاریف و کلیات، طبقه بندی ها، کاربردها و انواع ترکیبات مورد استفاده را مورد مرور قرار می دهد.
متن کامل [PDF 301 kb]   (16400 دریافت)    

دریافت: 1387/10/10 | پذیرش: 1387/12/10 | انتشار: 1391/4/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.