دوره 18، شماره 120 - ( 1400 )                   جلد 18 شماره 120 صفحات 74-65 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

MostafaLou H, karazhyan R, Ehtiati A. Optimization of probiotic breakfast chocolate formulation. FSCT 2021; 18 (120) :65-74
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-49729-fa.html
مصطفی لو حسین، کاراژیان رضا، احتیاطی احمد. بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1400; 18 (120) :65-74

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-49729-fa.html


1- دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کاشمر. کاشمر، ایران
2- استاد‌یار پژوهشی گروه بیوتکنولوژی صنعتی میکروارگانیسم‌‌ها، پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، مشهد ، reza_karazhyan2002@yahoo.com
3- عضو گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، مشهد، ایران
چکیده:   (2182 مشاهده)
با توجه به نیاز مصرف کنندگان به تولید فراورده های غذایی سلامتی بخش در این پژوهش تاثیر افزودن صمغ های عربی، گوار و لسیتین بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در شکلات صبحانه پروبیوتیک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج پژوهش حاکی از آن بود که افزودن صمغ گوار و لسیتین بر ویژگی های بافتی (سفتی بافت و ویسکوزیته) و بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم معنادار بوده است (05/0p<). افزودن صمغ عربی تاثیر معناداری بر سفتی بافت و ویسکوزیته نداشته است (05/0p>). همچنین اثر افزودن همزمان صمغ عربی و لسیتین در فرمولاسیون شکلات صبحانه سبب افزایش معناداری در زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم نگردیده است(05/0p>).
متن کامل [PDF 634 kb]   (1477 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: تکنولوژی غلات و فرآورده ها
دریافت: 1399/11/12 | پذیرش: 1400/8/3 | انتشار: 1400/9/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.