دوره 6، شماره 20 - ( 1388 )                   جلد 6 شماره 20 صفحات 33-43 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Determination of physicochemical characteristics and best harvesting time of fruits to meet processing purposes. FSCT. 2009; 6 (20) :33-43
URL: http://journals.modares.ac.ir/article-7-4413-fa.html
تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری. علوم و صنایع غذایی ایران. 1388; 6 (20) :33-43

URL: http://journals.modares.ac.ir/article-7-4413-fa.html


چکیده:   (3791 مشاهده)
چکیده    برداشت به موقع محصولات کشاورزی بویژه میوه ها و سبزی ها یکی از مهمترین  ویژگیهای کیفی برای مقاصد مختلف از جمله تازه خوری , تبدیل و فراوری می باشد. به منظور تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت با توجه به اندیس رسیدگی برای مهم ترین محصولات باغی منطقه قوچان  ،سیب زرد و قرمز لبنانی،انگور،گیلاس وآلبالو با توجه به زمان برداشت سنتی از هفت روز فبل و هفت روز بعداز برداشت نمونه برداری و سختی بافت برای واریته های سیب بعلاوه اندیس رسیدگی (نسبت اسیدیته به مواد جامد محلول)ونیز میزان انرژی دریافتی(طول آفتاب اززمان گلدهی تا برداشت)هریک از محصولات تعیین گردید . داده های به دست آمده مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفته و میزان همبستگی هرکدام ازصفات مورد بررسی در طول زمان مورد آزمایش نیز محاسبه شدند.نتایج حاصله نشان داد که بهترین زمان برداشت , بیست ویکم و بیست و دوم مهرماه برای سیب زرد و قرمز لبنانی ،سوم خرداد برای گیلاس ،سی ویکم خرداد برای آلبالو ودهم مهرماه برای انگور توصیه می گردد. هرچند شرایط آب و هوائی تآثیر مهمی روی زمان برداشت دارد
متن کامل [PDF 189 kb]   (7770 دریافت)    

دریافت: ۱۳۹۱/۴/۱۴ | پذیرش: ۱۳۸۸/۲/۱۴ | انتشار: ۱۳۹۱/۴/۱۴

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code