دوره 7، شماره 25 - ( 1389 )                   جلد 7 شماره 25 صفحات 67-61 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Optimization of medium composition for microbial production of glutamic acid from Date fruit wastes using fractional factorial method. FSCT 2010; 7 (25) :61-67
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2797-fa.html
بهینه سازی ترکیبات محیط کشت برای تولید میکروبی گلوتامیک اسید از ضایعات خرما با استفاده از روش فاکتوریل جزئی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1389; 7 (25) :61-67

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2797-fa.html


چکیده:   (5209 مشاهده)
  چکیده ضایعات خرما به عنوان یکی از ضایعات کشاورزی کربوهیدراتی که در دسترس و به مقدار فراوان  در جنوب و غرب مدیترانه یافت می شود به عنوان سوبسترایی جدید برای تولید گلوتامیک اسید، پیش ساز گلوتامات منو سدیم، استفاده شد.  طراحی فاکتوریل جزئی برای بررسی اثر متغیرهای مقدار بیوتین، مقدار اوره و سرعت همزدن بر روی مقدار گلوتامیک اسید تولید ی بکار گرفته شد. برای پیش بینی پاسخ از مدلی دو جمله ای استفاده شد. مشخص شد که سرعت همزدن تاثیر معنی داری بر روی تولید گلوتامیک اسید دارد. بیشترین مقدار گلوتامیک اسید در محدوده سرعت همزدنrpm  250-240 و غلظت اوره g/l 3-2.8 گزارش شد. مطالعه نشان داد که ضایعات خرما می توانند به عنوان سوبسترایی ارزان قیمت برای تولید گلوتامیک اسید استفاده شوند.
متن کامل [PDF 142 kb]   (5716 دریافت)    

دریافت: 1387/2/10 | پذیرش: 1387/12/10 | انتشار: 1391/4/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.