دوره 7، شماره 25 - ( 1389 )                   جلد 7 شماره 25 صفحات 102-95 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Optimization of Lactic Acid Production Conditions in Batch Fermentation of Whey by Lactobacillus casei. FSCT 2010; 7 (25) :95-102
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2662-fa.html
بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1389; 7 (25) :95-102

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2662-fa.html


چکیده:   (5360 مشاهده)
چکیده بدلیل مصرف فراوان اسید لاکتیک و مشتقات آن، در سال های اخیر مطالعات زیادی به منظور تولید این اسید آلی صورت گرفته است. در این پژوهش، شرایط تولید اسید لاکتیک از آب پنیر پروتئین گیری شده در یک فرایند تخمیر غیر مداوم توسط لاکتوباسیلوس کازئی مورد مطالعه قرار گرفته و به منظور بهینه سازی شرایط محیط کشت، از روش تاگوچی استفاده شد. 4 غلظت مختلف برای منابع ازت؛ عصاره مخمر، پپتون و سولفات آمونیوم؛ و 3 سطح برای دما و دور همزن انتخاب شد. در شرایط بهینه تعیین شده با تحلیل های تاگوچی، در یک فرایند غیر مداوم و بدون کنترل pH، پس از گذشت 24 ساعت گرماگذاری نمونه ها، 5/12 گرم بر لیتر اسید لاکتیک بدست آمد.
متن کامل [PDF 142 kb]   (6405 دریافت)    

دریافت: 1387/4/10 | پذیرش: 1388/4/10 | انتشار: 1389/6/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.