دوره 12، شماره 46 - ( 1394 )                   جلد 12 شماره 46 صفحات 103-95 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The effect of storage types and conditions on The texture properties of dates (Kabkab variety) during storage Cheraghi Dehdezi, S. 1, Hamdami, N. 2. FSCT 2015; 12 (46) :95-103
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-11599-fa.html
اثر نوع و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی میوهی خرما (واریته کبکاب) طی انبارداری سیما چراغی دهدزی 1 ، ناصر همدمی 2. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1394; 12 (46) :95-103

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-11599-fa.html


چکیده:   (3786 مشاهده)
چکیده تغییر خواص فیزیکوشیمیایی خرما بدلیل نامناسب بودن شرایط نگهداری و نوع بسته بندی آن در طی زمان انبارمانی، از مهمترین مشکلات صنعت خرما است. در این تحقیق خرماهای (رقم کبکاب) بسته بندی شدهبصورت تحت خلأ و بافشار اتمسفری، در دماهای 20- ، 4 ، 25 و 40 درجه سلسیوس نگهداری شد و در طول دوره شش ماهه، کیفیت آنها از لحاظ بافت بررسی گردید. بر اساس نتایج حاصله، اثر دما ، زماننگهداری و نوع بسته بندی بر سفتی، پیوستگی و خاصیت کشسانی خرما، در سطح احتمال یک درصد معنی‌دار می‌باشد.اثر زمان ونوع بسته بندی بر چسبندگی خرما به ترتیب درسطح احتمال یک درصد و پنج درصد معنی‌دار است و دما بر این ویژگی بافتی خرما اثر معنی‌داری ندارد. در کل بسته‌ها در شش ماه نگهداری، همه ویژگی‌های بافتی در خرماهای نگهداری شده در دمای40 درجه سلسیوس نسبت به سایر دماها بیشتر بوده است. میزان سفتی در دماهای مختلف در هر دو بسته بندی تحت فشار اتمسفری و خلأ با شیب ملایمی رو به افزایش است و در دمای 40 درجه سلسیوس شیب تندتر است.  
متن کامل [PDF 286 kb]   (2028 دریافت)    

دریافت: 1391/2/31 | پذیرش: 1391/11/1 | انتشار: 1393/3/11

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.