جستجو در مقالات منتشر شده


۴ نتیجه برای ثمری


دوره ۴، شماره ۴ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده

پژوهش حاضر پیرامون بررسی و تبیین رابطه بین اخلاق کار و رفتار غیرمولد در سازمان تأمین اجتماعی استان گیلان صورت گرفته است. جامعه آماری شامل ۶۷۲ نفر از کارکنان سازمان تأمین اجتماعی استان گیلان و حجم نمونه ۱۵۲ نفر می‌باشند که با روش نمونه‌گیری خوشه‌ای دو مرحله‌ای انتخاب شدند. ابزارهای گردآوری اطلاعات دو پرسشنامه استاندارد شده اخلاق کار است. آزمون فرضیه‌های پژوهش از طریق رگرسیون چند متغیره و ضریب همبستگی انجام شد. نتایج رگرسیون به روش گام به گام نشان می‌دهد که از ۸ مؤلفه اخلاق کار (پیوستگی به سیاست سازمان، حضور و وقت‌شناسی، مشارکت و کارگروهی، صداقت و راستی، رعایت مقررات سازمانی و آیین‌نامه اداری، توجه به بهره‌وری، استفاده درست از وسایل اداری و الکترونیکی، پاسخگو بودن نسبت به سرپرستان) نخست حضور و وقت‌شناسی و سپس پاسخگو بودن نسبت به سرپرستان و در‌نهایت صداقت و راستی با اولویت بیشتری در تبیین رفتار غیرمولد نقش داشته و سایر مؤلفه‌ها با اولویت کمتری در تبیین رفتار غیرمولد نقش داشته‌اند.

دوره ۱۳، شماره ۴ - ( ۹-۱۳۹۲ )
چکیده

یکی از مشکلات مهم در مطالعات به سازی لرزه ای ساختمان های موجود، تصمیم گیری به موقع برای ختم ویا ادامه ی مطالعات مراحل مختلف به سازی، به منظور صرفه جویی در وقت و هزینه است. برای حل این مشکل و اظهار نظر منطقی تر پیرامون این مسئله، می توان از سیستم های تصمیم گیر در ارزیابی سازه کمک گرفت. در این مقاله، روند استفاده از ابزار فازی برای دسته بندی سازه ها به سطح پذیرش خطر لرزه ای با توصیف کیفی ارائه شده است. هدف از این تحقیق، تهیه ی مدلی است که بتواند مطالعات اولیه ی به سازی لرزه ای ساختمان های موجود و هم چنین، تصمیم گیری درباره ی ادامه ی روند مطالعات آن ها را تسریع بخشد. از جمله مهم ترین مزایای روش پیشنهادی می توان به امکان مدل کردن عدم قطعیت ها، ورود اطلاعات برداشت شده از سازه به صورت کیفی و سرعت بسیار بالای روند تحلیل ریسک، اشاره کرد. در نهایت، برای بررسی کارایی روش پیشنهادی، مدل طرح شده روی تعدادی از مدارس تهران و حومه، آزمایش شد که نتایج حاکی از کارایی مناسب آن است.
نیلوفر ثمری، مسعود هنرور، مریم میزانی،
دوره ۱۹، شماره ۱۲۶ - ( مرداد ۱۴۰۱ )
چکیده

شیر کاکائو نوعی نوشیدنی محبوب لبنی بر پایه شیر است که گسترش آن می تواند نقش موثری در نزدیک شدن به سرانه  مناسب مصرف لبنیات در کشور داشته باشد.جهت پایداری این محصول از پایدارکننده های متفاوتی در صنعت استفاده می شود که رایج ترین آن کاراگینان ها هستند. که به دلیل وارداتی بودن این محصول بر روی قیمت تمام شده محصول هم تاثیر دارد. هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر پایداری نشاسته استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر روی شیر کاکائو پاستوریزه می باشد.که از نظر ویژگی های استاندارد شیر کاکائو و رئولوژی مورد بررسی قرار گرفته است.. به این ترتیب آزمایشات اولیه شامل ویژگی های فیزیکو شیمیایی برای نمونه هایی که دارای میزان متفاوتی از ترکیب  نشاسته و کاپا و یوتاکاراگینان هستند انجام شده است.آزمون های اولیه شیر کاکائو شامل اندازه گیری pH و اسیدیته و ماده خشک بدون چربی و هم چنین ارزیابی حسی روی کلیه نمونه ها صورت گرفت.بررسی اولیه پایداری , میزان ته نشینی با استفاده از سانتریفوژ انجام شد. با توجه به نتایج بدست آمده ۴ نمونه به عنوان نمونه هایی که خواص حسی و فیزیکو شیمیایی مناسب تری دارند از بین ۲۸ تیمار انتخاب شد و آزمون های رئولوژی بر روی این نمونه ها انجام گرفت. برای بررسی بهتر نتایج از سه مدل هرشل بالکلی استوالد و بینگهام استفاده شده است  و که میزان  R در مدل هرشل بالکلی برابر با ۰,۹۹۷۶۱ که مطابقت بیشتری با نتایج داشت.در نهایت با توجه به نتایج رئولوژی نمونه ایی که دارای میزان نشاسته بیشتری )تیمار۱) در بین نمونه های منتخب بود به عنوان نمونه برگزیده شناخته شد که حاوی میزان ۵۰% نشاسته استیله در ترکیب پایدارکننده بوده است.
 
فخرالدین صالحی، مریم تشکری، کیمیا ثمری،
دوره ۲۱، شماره ۱۵۰ - ( مرداد( ویژه نامه انگلیسی) ۱۴۰۳ )
چکیده

محلول آبی صمغ گزانتان دارای ویسکوزیته بالا و رفتار سودوپلاستیک است. این تحقیق با هدف تجزیه و تحلیل اثر پیش‌تیمار مایکروویو در فواصل زمانی مختلف (۰، ۱، ۲ و ۳ دقیقه) بر ویسکوزیته و رفتار رئولوژیکی محلول صمغ زانتان انجام شد. نتایج نشان داد که ویسکوزیته ظاهری محلول صمغ گزانتان (محلول تیمار نشده) با افزایش سرعت برشی از ۲/۱۲ برثانیه به ۲/۱۷۱ برثانیه، از ۱۷۷/۰ پاسکال ثانیه به ۰۳۶/۰ پاسکال ثانیه کاهش یافت. همچنین، ویسکوزیته ظاهری محلول صمغ گزانتان با افزایش زمان پیش‌تیمار مایکروویو از ۰ به ۳ دقیقه، از ۰۷۰/۰ پاسکال ثانیه به ۰۴۶/۰ پاسکال ثانیه، کاهش یافت (سرعت برشی = ۲/۶۱ برثانیه). رفتار جریان همه نمونه‌ها با موفقیت با مدل‌های قانون توان، بینگهام، هرشل بالکلی و کاسون مدل‌سازی شد و مدل هرشل بالکلی به‌عنوان مدل بهتر برای توصیف رفتار جریان محلول‌های صمغ گزانتان انتخاب شد. مدل هرشل بالکلی با حداکثر ضریب تبیین (r) (بیشتر از ۹۰۳۲/۰) و حداقل مجموع مربعات خطا (SSE) (کمتر از ۷۱۶۵/۰) و جذر میانگین مربعات خطا (RMSE) (کمتر از ۲۵۵۲/۰) عملکرد قابل قبولی داشت. تنش تسلیم و ضریب قوام محلول صمغ گزانتان (مدل هرشل بالکلی) با افزایش زمان پیش‌تیمار مایکروویو از ۰ به ۳ دقیقه به ترتیب از ۰۹۵/۰ پاسکال به ۴۵۰/۰ پاسکال و از Pa.sn ۶۵۹/۰ به Pa.sn ۸۱۱/۰ افزایش یافت. شاخص رفتار جریان محلول‌های صمغ گزانتان (مدل هرشل بالکلی) با افزایش مدت تیماردهی با مایکروویو، از ۴۴۰/۰ به ۳۲۸/۰ کاهش یافت.

صفحه ۱ از ۱