ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 10، شماره 40 - ( 1392 )
جداسازی و تعیین برخی ویژگیهای شیمیایی و کاربردی بخشهای محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)
ص. 10-1
چکیده
(4824 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5054 دریافت)
اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)
ص. 20-11
چکیده
(3933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2574 دریافت)
بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین
ص. 26-21
چکیده
(3992 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2128 دریافت)
تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک
ص. 36-27
چکیده
(4836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6548 دریافت)
بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجان
ص. 45-37
چکیده
(4126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2965 دریافت)
مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگیهای کمی و کیفی نان بربری
ص. 55-47
چکیده
(4043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3176 دریافت)
بررسی پایداری ویژگی های شیمیایی و فیزیکی ماست قالبی بی چربی حاوی شیر بافت دار در دوره نگهداری
ص. 57-66
چکیده
(4486 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4319 دریافت)
بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18 – درجه سلسیوس به مدت شش ماه
ص. 79-69
چکیده
(3779 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3565 دریافت)
بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا
ص. 91-81
چکیده
(3779 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1725 دریافت)
جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویه
ص. 101-93
چکیده
(3762 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3051 دریافت)
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ
ص. 116-103
چکیده
(4165 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1834 دریافت)
بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره ی سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن
ص. 128-117
چکیده
(4292 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1904 دریافت)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی شیره انگور
ص. 137-129
چکیده
(8093 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10906 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS