ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
جلد 13 - کنگره صنایع غذایی مشهد(ویژه نامه)-
تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی
ص. 10-1
ایمان فرح بخش
،
افشین فرح بخش
،
سینا زره پوش
چکیده
(5285 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2903 دریافت)
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و مدلسازی سنیتیک رطوبتزنی نخود فرنگی
ص. 20-11
علی آلحسینی
،
علی رافع
،
علی فائزیان
،
الهام آلحسینی
چکیده
(3647 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1546 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80
ص. 30-21
بی بی مرضیه رضوی زاده
،
فائزه خانمحمدی
،
سید ناصر عزیزی
چکیده
(3320 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2062 دریافت)
خاصیت زیستتخریبپذیری چندسازه طبیعی بر مبنای پلیاتیلن/سلولز
ص. 36-31
بهجت تاج الدین
چکیده
(3936 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1943 دریافت)
کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد
ص. 49-37
علیرضا مهرگان نیکو
،
رسول کدخدایی
،
بهروز قرآنی
،
حسام الرزاق
،
نیک تاکر
چکیده
(3296 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2189 دریافت)
معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو
ص. 62-51
بهروز قرآنی
چکیده
(5677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3186 دریافت)
ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین
ص. 72-63
مهنوش میرعلایی مطلق
،
اکرم آریان فر
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(4851 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1920 دریافت)
بررسی ویژگیهای بافتی مخلوط پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج
ص. 81-73
الناز واحدی
،
علی رافع
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(3170 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2061 دریافت)
بررسی برخی الزامات برچسبگذاری در فرآوردههای لبنی، گوشتی و آبمیوه عرضه شده در شهر تهران
ص. 90-83
زهره دلشادیان
،
محمد رضا کوشکی
،
رضا محمدی
،
امیر محمد مرتضویان
چکیده
(2877 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1190 دریافت)
تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگیهای بافت ماست
ص. 99-91
حسین جوینده
،
رضوانه محمودی
،
وحید سمواتی
،
محمد حجتی
چکیده
(2992 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3094 دریافت)
بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا
ص. 111-101
ایمان خبر
،
لیلا گلستان
چکیده
(12557 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7254 دریافت)
بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری
ص. 123-113
هما بهمدی
،
فروغ شواخی
چکیده
(2640 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2012 دریافت)
تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)
ص. 137-127
مژگان نجف زاده
،
مرضیه بلندی
،
الناز میلانی
چکیده
(3240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1574 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی
ص. 151-139
الناز مرد علی زکریا
،
محمد حسین عزیزی
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(2498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1361 دریافت)
اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ
ص. 164-153
آناهیتا طریقی
،
مزدک علیمی
،
حسین یوسفی
چکیده
(4136 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1668 دریافت)
پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری
ص. 173-165
آزاده قربانی حسن سرایی
،
فخری شهیدی
،
حمیدبهادر قدوسی
،
علی معتمدزادگان
،
مهدی وریدی
چکیده
(3880 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1806 دریافت)
بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب
ص. 184-175
فروغ شواخی
،
هما بهمدی
چکیده
(3622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1863 دریافت)
بررسی عملکرد خشک کن ناپیوسته رفرکتنس ویندو در خشک کردن برخی مواد غذایی حساس به حرارت
ص. 192-185
وحید بااقبالی
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(3130 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1795 دریافت)
تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی مُتال
ص. 202-193
اشکان رضایی
،
علیرضا موسیخانی گنجه
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(2936 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1775 دریافت)
بهینهسازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K46b به روش سطح پاسخ
ص. 215-203
کریم راکی سلیمی
،
مریم هاشمی
،
محمد صفری
چکیده
(3591 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1319 دریافت)
کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی
ص. 227-217
نسیم خورشیدیان
،
مجتبی یوسفی اصلی
،
سیده معصومه عرب
،
حسین حبیبی
،
محمدرضا 2 کوشکی
چکیده
(2688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1724 دریافت)
تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
ص. 241-229
فاطمه رستمی ابوالوردی
،
مهرداد نیاکوثری
،
سید محمد مهدی دادفر
چکیده
(2716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2660 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS