ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 57 - ( 1395 )
سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی
ص. 11-1
سارا آقاجان زاده سورکی
،
امان محمد ضیائی فر
،
مهدی کاشانی نژاد
،
یحیی مقصودلو
،
ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده
(4105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1772 دریافت)
تعیین شرایط بهینه فرآیند خشککردن پسته در خشککن مایکروویو بسترسیال
ص. 24-13
معین زریننژاد
،
رضا امیری چایجان
چکیده
(3721 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1613 دریافت)
مقایسه اثر اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای C˚ 4 و C˚25
ص. 34-25
عزیز همایونی راد
،
هلاله حجت انصاری
،
سید رفیع عارف حسینی
چکیده
(3887 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1625 دریافت)
مقایسه پروفایل اسید های چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی
ص. 43-35
ساناز رزم
،
اسماعیل عطای صالحی
،
رضا غیاثوند
چکیده
(3487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4550 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو
ص. 54-45
ریحانه احمدزاده قویدل
،
هدی عسکری
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(3861 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1630 دریافت)
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، ریز ساختاری و حسی پنیر آروشه
ص. 65-55
مرضیه بلندی
،
سمانه پیرانی
،
رضا پاشا
،
مریم بیک محمدی
چکیده
(4179 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1543 دریافت)
بررسی رفتار خشک کردن دانههای ذرت در خشککن استوانهای دوار غیر مداوم
ص. 76-67
عماد امیری
،
حسینعلی شمس آبادی
،
مهدی کاشانینژاد
،
علی اصغری
چکیده
(3556 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1527 دریافت)
بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمتهای مختلف تولید کارخانجات لبنی
ص. 88-77
مجتبی بنیادیان
،
عزیزاله ابراهیمی
،
فاطمه افلاکیان
چکیده
(5854 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2101 دریافت)
بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگیهای حسی، پردازش تصویر و بافت نمونههای موس شکلاتی
ص. 99-89
سعید میرعرب رضی
،
محبت محبی
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
آرش کوچکی
چکیده
(3184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1377 دریافت)
بررسی اثربخشی عصاره گلهای رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپکهای عامل فساد نان
ص. 108-101
مرضیه محمدی
،
مرتضی خمیری
،
سید هادی رضوی
،
مهران اعلمی
چکیده
(3340 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1692 دریافت)
اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید
ص. 119-109
معصومه حسن نیا
،
پیمان آریایی
،
اسماعیل فتاحی
چکیده
(3467 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1680 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیکهای خلأ و مایکروویو
ص. 132-121
شیما یوسفی
،
قاسم یوسفی
،
عاطفه امیری ریگی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(3209 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1750 دریافت)
ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی
ص. 143-133
رضا کاراژیان
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مسعود یاورمنش
،
محمدرضا عدالتیان
،
حمیدرضا پوریان فر
چکیده
(3955 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1704 دریافت)
مطالعه شاخصهای کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران
ص. 158-145
مسعود هدایتی فرد
،
نشاط پورمولایی
چکیده
(3277 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1503 دریافت)
بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن
ص. 167-159
مهدیه قمری
،
فریده طباطبایی یزدی
،
ایران عالم زاده
،
منوچهر وثوقی
،
مهدی وریدی
،
هانیه صفری
چکیده
(2691 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1350 دریافت)
تاثیر جوانهی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری
ص. 183-169
فاطمه غیاثی
،
مهسا مجذوبی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(3122 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1473 دریافت)
شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی
ص. 202-185
نیلوفر باقری پور فلاح
،
سید امیر محمد مرتضویان فارسانی
،
هدایت حسینی
،
فرزانه شهراز
،
ایاد بهادری منفرد
چکیده
(3468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1592 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS