ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 55 - ( 1395 )
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین
ص. 11-1
رویا کشنی
،
محمود امین لاری
،
مهرداد نیاکوثری
،
عسگر فرحناکی
،
غلامرضا مصباحی
چکیده
(9206 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2700 دریافت)
بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک
ص. 22-13
سیده معصومه عرب
،
سید امیرمحمد مرتضویان
،
ابراهیم آزاد نیا
،
رزیتا کمیلی
،
تارا علیمیری
،
مریم نجفی
،
ابولفضل عادلی میرزایی
چکیده
(8240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3194 دریافت)
اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی
ص. 31-23
فریده طباطبایی یزدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
،
سمیرا مرادی
چکیده
(8306 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2839 دریافت)
مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 51-33
فریده طباطبایی یزدی
،
علی الغونه
،
دیاکو خدایی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(8544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3163 دریافت)
کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن
ص. 67-55
مطهره پیرنیا
،
محمدرضا عدالتیان
،
فریده طباطبایی یزدی
،
فخری شهیدی
چکیده
(8046 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2925 دریافت)
تعیین مختصات رنگ نمونه های شکرخام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی
ص. 79-69
محمد عرفان بهرامی
،
کیوان انصاری
،
مسعود هنرور
چکیده
(6587 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2914 دریافت)
بررسی تقلب در روغن کنجد با روش آنالیز گرماسنجی افتراقی
ص. 89-81
مریم فهیم دانش
،
محمد عرفان بهرامی
چکیده
(8069 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2976 دریافت)
اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
ص. 101-91
فواد محمودزاده
،
پیمان قجر بیگی
،
رزاق محمودی
،
اصغر محمدپوراصل
چکیده
(6743 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3021 دریافت)
بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری
ص. 113-103
سید محمد باقر هاشمی
،
فخری شهیدی
،
سید علی مرتضوی
،
الناز میلانی
،
زرین اسحاقی
چکیده
(5525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2890 دریافت)
اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر
ص. 123-115
فاطمه قربانیان
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
،
سید محمد علی رضوی
چکیده
(4907 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4420 دریافت)
تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم
ص. 135-125
مهسا مجذوبی
،
بهنوش ایمانی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(4619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2617 دریافت)
تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری
ص. 148-137
شیما شاکری
،
غلامرضا مصباحی
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(6865 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2936 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصارههای آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز)
ص. 159-149
مصطفی شاملو
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(5242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2910 دریافت)
بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویههای مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن
ص. 166-161
حمید راشدی
،
علی ایزدی
چکیده
(4506 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2549 دریافت)
بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز
ص. 179-167
فاطمه کیان
،
همایون فرهادیان
،
شهلا چوبچیان
چکیده
(5676 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3112 دریافت)
تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی
ص. 192-181
سپیده حقیقت خرازی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(4605 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3048 دریافت)
تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی
ص. 200-193
پیمان آریایی
،
مسعود قنبری
،
محمد عبدا. . پور
چکیده
(5229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2956 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS