ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 7، شماره 27 - ( 1389 )
تاثیر زمان نگهداری در دمای محیط بر خصوصیات نان نیمه پخته حجیم قالبی
ص. 10-1
چکیده
(8447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6002 دریافت)
بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده
ص. 23-11
چکیده
(17725 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(14157 دریافت)
کاربرد طیف سنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگی
ص. 33-25
چکیده
(10548 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3292 دریافت)
بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی
ص. 42-35
چکیده
(9229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6947 دریافت)
سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو
ص. 53-43
چکیده
(11122 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4738 دریافت)
ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم
ص. 64-55
چکیده
(9041 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5687 دریافت)
تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو
ص. 72-65
چکیده
(8711 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4660 دریافت)
مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°C
ص. 83-73
چکیده
(14487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8442 دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما
ص. 90-85
چکیده
(9544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4986 دریافت)
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان
ص. 98-91
چکیده
(8552 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5959 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف
ص. 106-99
چکیده
(8525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3788 دریافت)
فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید
ص. 117-107
چکیده
(8850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8564 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS