ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 30 - ( 1390 )
اثرات سرخ کردن بر ویژگی های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. 9-1
چکیده
(7404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3081 دریافت)
مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آن
ص. 25-11
چکیده
(15986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19438 دریافت)
بررسی میزان فلزات سرب، قلع، مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایران
ص. 32-27
چکیده
(7725 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6913 دریافت)
تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه
ص. 38-33
چکیده
(7467 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2381 دریافت)
کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.)
ص. 48-39
چکیده
(8588 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4412 دریافت)
برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی
ص. 57-49
چکیده
(7859 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6060 دریافت)
تأثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله ی راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند
ص. 59-67
چکیده
(6887 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2896 دریافت)
تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی)
ص. 79-69
چکیده
(7507 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4281 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
ص. 88-81
چکیده
(7488 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5208 دریافت)
تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیبزمینی ترشی
ص. 100-89
چکیده
(8932 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3441 دریافت)
بررسی تأثیر هم زمان امواج فراصوت و حرارت بر غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال
ص. 111-101
چکیده
(7147 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4635 دریافت)
بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری
ص. 125-113
چکیده
(7593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8496 دریافت)
مطالعه اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر
ص. 136-126
چکیده
(6512 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5053 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS