ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 154 - ( 1403 )
بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن
ص. 14-1
10.22034/FSCT.21.154.1
علی فروهر
،
حامد صابریان
*
،
محسن ابراهیمی همتی کیخواه
چکیده
(1340 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1093 دریافت)
مطالعه فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانو ذرات نقره سنتز شده از عصاره مرزه ریشنگری بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ در دمای یخچالی
ص. 35-15
10.22034/FSCT.21.154.15
مینا تذکری
،
امیرعلی انوار
*
،
حسن حامدی
،
نکیسا سهرابی حقیقت دوست
چکیده
(1142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(791 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل عصارههای برگ و میوه انگور وحشی
ص. 48-37
10.22034/FSCT.21.154.37
مریم مهاجرانی
*
،
رحمان حسین زاده
،
رویا مقیمی
،
بنفشه اسماعیلی
چکیده
(1134 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1504 دریافت)
بررسی تاثیر نانولیپوزومهای حاوی آسکوربیل پالمیتات بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 64-50
10.22034/FSCT.21.154.50
حمید بخش آبادی
*
،
محمد گنجه
،
زینب رستمی
،
علی منصورنیا
،
سید مهدی حسینی
چکیده
(1025 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(713 دریافت)
ریز پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توسط صمغ آمونیاکوم غنی شده با نانوسلنیوم: بررسی میزان زنده مانی در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش و دوره نگهداری
ص. 78-66
10.22034/FSCT.21.154.66
عزیز همایونی راد
،
بهزاد ابراهیمی
*
چکیده
(1043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(799 دریافت)
محتوای غذایی و معدنی قارچ Inocutis levis و فعالیت آنتیاکسیدانی میسلیوم تخمیرشده آن
ص. 89-79
10.22034/FSCT.21.154.78
محدثه مقدم
،
معصومه قبادنژاد
*
،
مهدی مریدی فریمانی
چکیده
(1119 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(805 دریافت)
تولید خمیرترش بدون گلوتن با استفاده از آرد ارزن، کینوآ و آمارنت و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
ص. 106-90
10.22034/FSCT.21.154.90
رویا نوری
،
علیرضا فرجی
*
،
فریبا نقی پور
چکیده
(1291 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1836 دریافت)
خشککردن سیب با استفاده از خشککن خورشیدی با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقیم –همرفتی و غیرمستقیم-همرفتی
ص. 127-107
10.22034/FSCT.21.154.107
شادی یوسفی
،
مهدی کاشانی نژاد
*
،
حسین درویشی
،
امان محمد ضیایی فر
،
هیمن نوربخش
چکیده
(1117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(691 دریافت)
ارزیابی فراوانی باکتری های ویبریو کلرا جدا شده از آب و سبزیجات و حضور ژن های حدّت و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در استان قم
ص. 138-128
10.22034/FSCT.21.154.128
سمیه کرمانی
،
مجتبی بنیادیان
*
،
سعید شمس
،
حمدالله مشتاقی
چکیده
(1160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(838 دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی
ص. 150-139
10.22034/FSCT.21.154.139
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(1055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1571 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و کنترل رشد قارچهای عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale)
ص. 162-151
10.22034/FSCT.21.154.151
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
محمدرضا زارع بوانی
،
فاطمه برنا
چکیده
(1103 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(840 دریافت)
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر مهار رادیکالهای آزاد، سنجش محتوای فنول و فلاونوئید کل و تعیین گروههای عاملی زیست فعال
ص. 172-163
10.22034/FSCT.21.154.163
پریسا قاسمی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
چکیده
(1021 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(909 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 183-173
10.22034/FSCT.21.154.173
پریسا قاسمی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
چکیده
(1137 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(943 دریافت)
جداسازی و شناسایی سویه Limosilactobacillus fermentum ARD2 از ماست محلی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن
ص. 201-184
10.22034/FSCT.21.154.184
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمدامین مهرنیا
،
حسین جوینده
،
فاطمه مطوری
چکیده
(1069 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(727 دریافت)
بررسی مهار رشد قارچهای عامل فساد و کپک زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس هل سبز
ص. 211-202
10.22034/FSCT.21.154.202
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
محمدرضا زارع بوانی
،
فاطمه برنا
چکیده
(1102 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(758 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS