ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 2، شماره 6 - ( 1384 )
تاثیر روغن های فرار گیاهی بر روی جمعیت قارچی پنیر سفید صنعتی
ص. 8-1
چکیده
(3861 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2971 دریافت)
تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی
ص. 19-9
علی بنی اسدی
،
مجمدحسین عزیزی
،
محمدعلی سحری
چکیده
(4194 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3002 دریافت)
تعیین عمر مفید دو نمونه روغن فرموله شده سرخ کردنی در مقیاس پایلوت
ص. 32-21
چکیده
(4572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3310 دریافت)
بررسی تجربی عملکرد دستگاه جدا کننده ثقلی در میزان جدا سازی گندم سن زده
ص. 47-33
چکیده
(3556 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6827 دریافت)
شبیه سازی مدل سینتیک خشک کردن دانه گندم (رقم تجن)
ص. 58-49
چکیده
(4269 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3039 دریافت)
خشک کردن آب انار با روش پاششی
ص. 65-59
چکیده
(3879 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3978 دریافت)
مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC
ص. 79-67
چکیده
(4740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3695 دریافت)
اثر فشار ایزو استاتیک بالا بر فعالیت های متابولیکی و ریخت شناسی مخمر Saccharomyces cerevisiae
ص. 94-81
چکیده
(4091 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3080 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS