ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 138 - ( 1402 )
اثر نسبتهای مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری
ص. 15-1
10.22034/FSCT.20.138.1
مریم فاخرنیا
،
محمد علیزاده
،
محمود رضازادباری
،
حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده
(1157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1353 دریافت)
اثرات ضد دیابتیک شیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس IBRC-M 10754 در مدل حیوانی موش ویستار و بررسی زنده مانی باکتری در شیر در شرایط سرد
ص. 25-16
10.22034/FSCT.20.138.16
ماهرخ مظفری
،
مژگان امتیازجو
،
امیر علی انوار
چکیده
(945 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1049 دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج آبی ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانی برگ و ریشه گیاه داغ قارپوزی با کاربرد متدولوژی سطح پاسخ
ص. 40-26
10.22034/FSCT.20.138.26
عبدالواحد صفرزایی
،
reza esmaeilzadeh kenari
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(653 دریافت)
بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1
ص. 53-41
10.22034/FSCT.20.138.41
سوده یوسفی فخر
،
داریوش مینایی تهرانی
،
نفیسه دعوتی
،
آریو امامی فر
چکیده
(913 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1151 دریافت)
بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانههای قند
ص. 63-54
10.22034/FSCT.20.138.54
مهدی رجایی
،
وحید حکیم زاده
،
اکرم آریان فر
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(868 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1001 دریافت)
بررسی متغیرهای مؤثر در جداسازی مواد زیستی توسط فیلتر غشایی تحت خلاء: مطالعه موردی محلول اسیدی پکتین
ص. 81-64
10.22034/FSCT.20.138.64
شعیب غلامی
،
سعید مینائی
،
علیرضا مهدویان
چکیده
(939 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1077 دریافت)
تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 93-82
10.22034/FSCT.20.138.82
سمانه اکبری
،
مهران اعلمی
،
یحیی مقصودلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(905 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(775 دریافت)
غنیسازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجهفرنگی و عصاره پوست انار و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی آن
ص. 106-94
10.22034/FSCT.20.138.94
ندا حاتمی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
فروغ محترمی
،
صابر امیری
چکیده
(951 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1180 دریافت)
بررسی ویژگیهای ساختاری نانولیپوزومهای حاوی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) تولید شده به روش حرارتی
ص. 118-107
10.22034/FSCT.20.138.107
خدیجه شیرانی بیدآبادی
،
شیلا صفائیان
،
رضوان موسوی ندوشن
،
ناهید رحیمی فرد
چکیده
(880 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1087 دریافت)
بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی قالب غذایی فشرده
ص. 132-119
10.22034/FSCT.20.138.119
آتوسا نوروزیان
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1140 دریافت)
بررسی امکان تولید میانوعدههای غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه
ص. 146-133
10.22034/FSCT.20.138.133
Mehdi Davoodi
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(431 دریافت)
بررسی تأثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا
ص. 160-148
10.22034/FSCT.20.138.148
پری سهرابی
،
محرم وزیری
،
فردین تمجیدی
چکیده
(869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(525 دریافت)
تغییرات در ویژگیهای کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاهدانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری
ص. 173-162
10.22034/FSCT.20.138.162
روشنک حق گوی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محمدعلی تربتی
،
مریم خاکباز حشمتی
چکیده
(891 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1080 دریافت)
تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال
ص. 183-174
10.22034/FSCT.20.138.201174
مهدی ابراهیمیان
،
زهرا پناهی
،
شهره عالیان سماک خواه
،
محمد پناهی
چکیده
(896 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1236 دریافت)
استفاده از آرد ارزن بعنوان جایگزین آرد گندم در تولید نان باگت با گلوتن کاهش یافته
ص. 196-185
10.22034/FSCT.20.138.185
نگین قلی زاده حمیدی
،
حجت کاراژیان
چکیده
(1072 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(775 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS