ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 129 - ( 1401 )
شناسایی و بهینه سازی فیلم خوراکی بر پایه صمغ فارسی و ژلاتین
ص. 12-1
10.22034/FSCT.19.129.1
محمد صادق عرب
،
حنان لشکری
،
مهرداد نیاکوثری
،
محمدهادی اسکندری
چکیده
(1061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(842 دریافت)
بررسی ظرفیت گرمایشی واکنش زئولیت A3 و آب در سیلندر خود گرم شونده جهت گرم کردن نوشیدنیها
ص. 22-13
10.22034/FSCT.19.129.13
حانیه عامری
،
محمدحسین عزیزی
،
آزاده سلیمی
چکیده
(810 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(755 دریافت)
تولید شربت گلوکزی از طریق هیدرولیز آنزیمی مخلوط های آرد ذرت سخت و نرم و ارزیابی ویژگی های آن به عنوان شربت مقرون به صرفه اقتصادی
ص. 39-23
10.22034/FSCT.19.129.23
فرشته فطوره چی
،
فلورا فرخی
،
اورنگ عیوض زاده
،
علی بهادری
،
امین سید یعقوبی
چکیده
(813 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(763 دریافت)
بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی فرآیند خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه ای سفید(Agaricusbisporus)
ص. 54-41
10.22034/FSCT.19.129.41
آتنا پاسبان
،
محبت محبی
،
هاشم پورآذرنگ
،
مهدی وریدی
،
آرزو عباسی
چکیده
(826 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(584 دریافت)
بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ
ص. 65-55
10.22034/FSCT.19.129.55
آزیتا نعمتی
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمد زاده میلانی
چکیده
(740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(527 دریافت)
خواص فیزیکی وغذایی خرمای دیری عراقی
ص. 76-67
10.22034/FSCT.19.129.67
حیدر الکعبی
چکیده
(860 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(448 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS