ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 123 - ( 1401 )
بررسی اثر کاربرد فراصوت و اسید سیتریک بر قابلیت تولید فیلم زیست تخریب پذیر برپایه تفاله حاصل از آب گیری لیموترش
ص. 14-1
10.52547/fsct.19.123.1
میترا صوفی
،
آیناز علیزاده
،
حامد همیشه کار
،
هادی الماسی
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(1719 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(879 دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر چروکیدگی زغال اخته طی خشک کردن با هوای داغ
ص. 26-15
10.52547/fsct.19.123.15
رسول قربانی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(1637 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(870 دریافت)
بررسی تاثیر اینولین بر رشد سویه پروبیوتیکی بیفیدیوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی های شیمیایی ماست
ص. 40-27
10.52547/fsct.19.123.27
فرزاد ابراهیمی
،
نادر حبیبی
،
محمدیار حسینی
چکیده
(1895 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(962 دریافت)
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی لاکتوباسیلوس ها از لبنیات سنتی روستاهای استان فارس و بررسی پتانسیل پروبیوتیکی آنها
ص. 53-41
10.52547/fsct.19.123.41
ندا زمانی
،
عباس اخوان سپهی
،
محمد رضا فاضلی
،
فرید شریعتمداری
چکیده
(1864 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(818 دریافت)
اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از فرآوردههای لبنی سنتی ایران
ص. 67-55
10.52547/fsct.19.123.55
فائزه شیرخان
،
سعید میردامادی
،
مهتا میرزایی
،
بهروز اکبری آدرگانی
،
نیکو نصوحی
چکیده
(2098 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(813 دریافت)
تاثیر اسمز و پیش تیمارهای آنزیم بری و فراصوت بر خروج ترکیبات موثره از گیاه دارویی آویشن
ص. 80-69
10.52547/fsct.19.123.69
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
چکیده
(1512 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(838 دریافت)
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) و سارگاسوم (Sargassum angustifulium) استخراج شده با فراصوت
ص. 91-81
10.52547/fsct.19.123.81
خدیجه شیرانی بیدابادی
،
شیلا صفائیان
،
رضوان موسوی ندوشن
،
ناهید رحیمی فرد
چکیده
(1760 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(797 دریافت)
ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و عملکردی بستنی حاوی پایدار کننده کنجاک گلوکومانان
ص. 104-93
10.52547/fsct.19.123.93
مریم علایی
،
حجت کاراژیان
چکیده
(1586 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1035 دریافت)
تاثیر استفاده از کیتوزان و β- سیکلو دکسترین بر حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی در گوشت چرخشده ماهی شیر (Scomberomorus commerson) طی نگهداری در یخچال
ص. 118-105
10.52547/fsct.19.123.105
زهرا پیشگاهی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
پیمان مهستی
،
به آفرید قلندری
چکیده
(1556 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(989 دریافت)
انتخاب ژنوتیپهای برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L)در ایران برای مصارف مختلف تازهخوری و فرآوری
ص. 132-119
10.52547/fsct.19.123.119
فروغ شواخی
،
ناصر بوذری
،
فوژان بدیعی
،
زهرا رفیعی درسنگی
چکیده
(1685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(802 دریافت)
اثر نانوکیتوزان و استیک اسید بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری سرد.
ص. 143-133
10.52547/fsct.19.123.133
جمال سهرابی نیا
،
فردین تمجیدی
،
ناصر قادری
چکیده
(1547 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(831 دریافت)
نانو ریزپوشانی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و استفاده از نانوذرات حاصل در فرمولاسیون بستنی
ص. 159-145
10.52547/fsct.19.123.145
رضا صفری
،
زینب رفتنی امیری
،
سهیل ریحانی پول
،
هادی غفاری
چکیده
(2381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1874 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکی شیمیایی فیلمهای زیست تخریب پذیر رسانای پلیلاکتیکاسید حاوی پلیپیرول/اکسیدمس با پلیآنیلین/ اکسیدمس
ص. 174-161
10.52547/fsct.19.123.161
پریسا عبدالستاری
،
محمود رضازاد باری
،
سجاد پیرسا
چکیده
(1493 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(714 دریافت)
مقایسه خواص عملکردی وفیزیکوشیمیایی نشاسته های کینوا گونه تی تیکا کا و گندم گونه پیشگام
ص. 187-175
10.52547/fsct.19.123.175
نرگس نادیان
،
محمد حسین عزیزی
،
حسین عباس تبار آهنگر
،
اعظم اعرابی
چکیده
(1575 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1080 دریافت)
تأثیر ازن و ذغال فعال بر پاتولین در کنسانتره سیب
ص. 200-189
10.52547/fsct.19.123.189
الشان بشیری
،
سارا متینی
،
شهرام آرمیده
چکیده
(1481 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(742 دریافت)
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پودر روغن بزرک تولید شده با سلولز ریزبلور و برگ رزماری
ص. 211-201
10.52547/fsct.19.123.201
مهسا فرهودپور
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
مهدی قره خانی
،
نارملا آصفی
چکیده
(1456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(780 دریافت)
بررسی امکان بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت نرم کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM و مالتودکسترین
ص. 223-213
10.52547/fsct.19.123.213
بابک غیاثی طرزی
،
صدف کفاشی پرویان
،
پرستو دامن افشان
،
مهبد ایزدی
چکیده
(1516 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(773 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس پیاز و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آن بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا اینوکوا، اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، سودوموناس ائروژینوزا و کاندیدا آلبیکنس
ص. 232-225
10.52547/fsct.19.123.225
غلام رضا بخشی خانیکی
،
بهزاد ناصحی
،
محمد علی ابراهیمی
،
ندا موحدی صابر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1909 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(863 دریافت)
اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگی های فیزیکی و بافتی کیک فنجانی
ص. 241-233
10.52547/fsct.19.123.233
رضا فرهمندفر
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
محمدرضا دباغ مظهری
چکیده
(1553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(731 دریافت)
اثر پوشش های خوراکی بر کاهش پوسیدگی کپک سبز و حفظ کیفیت میوه لیموترش
ص. 255-243
10.52547/fsct.19.123.243
معصومه عباسی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
مجید عسگری سیاهویی
،
منصوره شمیلی
،
بابک مدنی
چکیده
(1569 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(905 دریافت)
تأثیر برشته کردن توسط مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پایداری اکسیداتیو روغن مغز گردوی ایرانی (.Juglans regia L)
ص. 274-257
10.52547/fsct.19.123.257
کبری جلوخانی نیارکی
،
ندا احمدی کمازانی
چکیده
(1490 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(900 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر کوپه در طی دوره رسیدن
ص. 288-275
10.52547/fsct.19.123.275
پیمان اسماعیل زاده
،
محمد رضا احسانی
،
مریم میزانی
،
محمد هادی گیویان راد
چکیده
(1618 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1139 دریافت)
عصاره اوجی: فنول و فلانوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط برونتنی
ص. 297-289
10.52547/fsct.19.123.289
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(1601 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(747 دریافت)
ارزیابی خصوصیات ضدمیکروبی و پروبیوتیکی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از تخمیر تصادفی بذر شبدر جوانهزده
ص. 315-299
10.52547/fsct.19.123.299
مریم زارعلی
،
علیرضا صادقی
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مریم ابراهیمی
چکیده
(1539 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1153 دریافت)
بررسی کیفیت روغنهای نباتی موجود در بازار مصرف ایران توسط ارزیابی مقایسهای پارامترهای اکسایشی و پروفایل اسیدهای چرب
ص. 327-317
10.52547/fsct.19.123.317
فاطمه میرحاج
،
هما بقایی
،
احمد حیدریه
،
سپیده اشهد
چکیده
(1385 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1134 دریافت)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی دسر لبنی حاوی آرد ارزن به عنوان جایگزین آرد برنج
ص. 340-329
10.52547/fsct.19.123.329
فاطمه ذبیحی
،
حجت کاراژیان
چکیده
(1505 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1039 دریافت)
مدلسازی ریاضی، منطق فازی و شبکه عصبی مصنوعی سینتیک استخراج اسانس از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) با روش تقطیر مقاومتی
ص. 354-341
10.52547/fsct.19.123.341
پروانه کرمی
،
محسن زندی
،
علی گنجلو
چکیده
(1704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(775 دریافت)
ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم
ص. 367-355
10.52547/fsct.19.123.355
شهره تاتاری
،
فخری شهیدی
،
محمدجواد وریدی
،
Elnaz Mialni
،
محبت محبی
چکیده
(1456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(805 دریافت)
ویژگیها و کاربرد فیلمهای پلیاتیلنی فعال حاوی تیمول و لینالول در نگهداری پنیر موزارلا
ص. 380-369
10.52547/fsct.19.123.369
شادی چنگ
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
هما بقایی
چکیده
(1527 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(845 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای امولسیونهای دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز
ص. 391-381
10.52547/fsct.19.123.381
مریم نوروزی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(1558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(875 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS