ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 108 - ( 1399 )
ویژگیهای کیفی روغنهای تهیه شده در فروشگاههای روغن کشی در حضور مشتری
ص. 15-1
10.52547/fsct.17.108.1
محمد حجتی
چکیده
(2535 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3596 دریافت)
بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگیهای تصویری و بافتی کیک اسفنجی
ص. 30-17
10.52547/fsct.17.108.17
عاطفه صادقیزاده
،
محمد فاضل
،
هاجر عباسی
چکیده
(1967 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1146 دریافت)
بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی
ص. 44-31
10.52547/fsct.17.108.31
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
نگین زنگنه
،
اخلاص عبدالنبی پور
چکیده
(3039 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1514 دریافت)
بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روشهای استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسمهای مواد غذایی
ص. 57-45
10.52547/fsct.17.108.45
محبوبه سرابی جماب
،
منا کاوه
،
معصومه مدرس
چکیده
(2011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1071 دریافت)
تعیین خصوصیات کمپلکس سه گانهی ژلاتین- موسیلاژ بزرک (Linum usitatissimum)- اکسید تانیک اسید
ص. 73-59
10.52547/fsct.17.108.59
فرزانه محسنی
،
امیر گلی
،
مریم عبداللهی
چکیده
(1969 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1097 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدقارچی اسانس اناریجه بر آسپرژیلوس نایجر (کپک سیاه) و بوتریتیس سینهرا (کپک خاکستری) عامل فساد میوه انگور: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
ص. 83-75
10.52547/fsct.17.108.75
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(2246 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1123 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ
ص. 96-85
10.52547/fsct.17.108.85
کیمیا کارگر
،
محمد گلی
چکیده
(1943 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1083 دریافت)
بررسی اثرات فیلم بستهبندی ضدمیکروبی بر پایه پلیاتیلن سبک حاوی میکروکپسول های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس
ص. 111-99
10.52547/fsct.17.108.99
نیر مداح
،
تکتم مستقیم
،
اسماعیل حریریان
چکیده
(1742 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1114 دریافت)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و لفافهای انعطافپذیر بر رشد باکتریهای کشک خشک
ص. 126-113
10.52547/fsct.17.108.113
نازنین زند
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(1850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1629 دریافت)
بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو
ص. 136-127
10.52547/fsct.17.108.127
زهرا لطیفی
،
محمود چهارلنگ
،
میلاد دانش نیا
،
سمانه خاکی آرانی
،
معصومه برزنونی
،
پروین بُقُری
چکیده
(2546 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2098 دریافت)
مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلیاتیلن و پلیاستیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی
ص. 150-137
10.52547/fsct.17.108.137
فاطمه ناظوری
،
ریحانه شافعی
،
سید حسین میردهقان
چکیده
(1789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1476 دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتیاکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 164-151
10.52547/fsct.17.108.151
مهدی عبادی
،
زهرا لطیفی
،
میلاد دانش نیا
چکیده
(2674 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1235 دریافت)
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی سلنیوم ریزپوشانیشده در روغن سویای تصفیهشده عاری از آنتیاکسیدان
ص. 178-165
10.52547/fsct.17.108.165
ساناز عباسی
،
محمد گلی
چکیده
(2087 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1213 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی، ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریمگلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
ص. 193-179
10.52547/fsct.17.108.179
مهلا پیروزی فرد
،
رقیه اشرفی یورقانلو
،
هاله همتی
چکیده
(1966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1397 دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی
ص. 205-195
10.52547/fsct.17.108.195
فاطمه سادات مصطفوی
،
رسول کدخدایی
چکیده
(1880 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1006 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS