ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 105 - ( 1399 )
بررسی اثر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط اکستروژن آرد کامپوزیت گندم سن زده- کینوا در فرمولاسیون میان وعده غذایی
ص. 14-1
10.52547/fsct.17.105.1
آسیه قیافه شیرزادی
،
محمد جواد وریدی
،
الناز میلانی
چکیده
(1760 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(575 دریافت)
مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسمهای شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 30-15
10.52547/fsct.17.105.15
مطهره پیرنیا
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سیدعلی مرتضوی
،
محبت محبی
چکیده
(1662 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(930 دریافت)
بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن
ص. 46-31
10.52547/fsct.17.105.31
پریسا دلالت
،
لیدا شاهسونی مجرد
،
شادی مهدیخانی
چکیده
(2113 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(701 دریافت)
بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم
ص. 62-47
10.52547/fsct.17.105.47
مژده کریمی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
ایمان شهابی قهفرخی
،
جمشید خان چمنی
چکیده
(1531 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(933 دریافت)
مطالعه تقلبات شیر خام تحویل شده به کارخانه های لبنی استان مازندران
ص. 70-63
10.52547/fsct.17.105.63
آرش عبادی
،
مجتبی بنیادیان
،
مریم عباس والی
،
فهیمه توریان
،
زهرا هاشمی
چکیده
(1712 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2270 دریافت)
بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر
ص. 80-71
10.52547/fsct.17.105.71
سیده الهام ابراهیمی
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
،
الناز میلانی
چکیده
(1397 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(547 دریافت)
اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده
ص. 88-81
10.52547/fsct.17.105.81
نجمه واحد دهکردی
،
ابراهیم رحیمی
چکیده
(1317 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(559 دریافت)
بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار
ص. 99-89
10.52547/fsct.17.105.89
اکرم شریفی
،
سونیا رجبی
چکیده
(1365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(585 دریافت)
پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنیشده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت
ص. 111-101
10.52547/fsct.17.105.101
سارا رنجبر
،
علیرضا بصیری
،
امیرحسین الهامی راد
،
اکرم شریفی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(1697 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(641 دریافت)
بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتیاکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوههای ولیک
ص. 122-113
10.52547/fsct.17.105.113
آی تکین نجاتی راد
،
معصومه مقیمی
،
راحیل رضایی
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(1495 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(666 دریافت)
بررسی اثر نانوذرات تیتانیومدیاکسید (TiO2) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L.)
ص. 134-123
10.52547/fsct.17.105.123
اتنا غلامی
،
حسین عباسپور
،
مهیار گرامی
،
حمید هاشمی مقدم
چکیده
(1612 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(887 دریافت)
کنترل مراحل رسیدگی گوجهفرنگی گیلاسی پوششدهی شده با ژل آلوئهورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی
ص. 149-135
10.52547/fsct.17.105.135
علی گنجلو
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
،
سمانه منجم
چکیده
(2139 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(645 دریافت)
بررسی امکان استفاده از پلاریزاسیون جریان الکتریکی مستقیم در کیفیتسنجی شیر
ص. 159-151
10.52547/fsct.17.105.151
راهب فروتن بیگباغلو
،
فاروق شریفیان
،
علی حسن پور
چکیده
(1534 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(540 دریافت)
جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل
ص. 168-161
10.52547/fsct.17.105.161
محمدرضا کوشکی
،
محمد حسین عزیزی تیریز زاد
،
شیما محرابی
چکیده
(1983 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(593 دریافت)
بررسی اثرات متقابل آروما/بافت بر درک شیرینی شیر کاکائو و کاربرد آن در کاهش مصرف شکر
ص. 179-169
10.52547/fsct.17.105.169
امیرحسین علی پور
،
محمد دانشی
،
ابوالفضل صادقیان
چکیده
(1242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(530 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS