ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 101 - ( 1399 )
افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی
ص. 13-1
10.52547/fsct.17.101.1
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(3928 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1105 دریافت)
اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی
ص. 29-15
10.52547/fsct.17.101.15
مصطفی سلطانی
،
مهسا هادی
،
سوده محمدی
چکیده
(4332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1204 دریافت)
ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف
ص. 43-31
10.52547/fsct.17.101.31
بهروز اکبری
،
صبا صادقی
،
مسعود هماپور
،
فائزه شیرخان
چکیده
(4105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1030 دریافت)
تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغهای هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت
ص. 57-45
10.52547/fsct.17.101.45
مسعود یقبانی
،
آرش کوچکی
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
،
الناز میلانی
چکیده
(3439 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1069 دریافت)
اثر فراصوت و بسته بندی های ضد میکروبی حاوی نانو اکسید روی بر غیر فعال سازی ساکارومایسز سرویزیه و اشرشیاکلی در آب توت فرنگی طی انبار داری
ص. 70-59
10.52547/fsct.17.101.59
آریو امامی فر
،
مهری محمدی زاده
چکیده
(3993 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1105 دریافت)
فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتریهای بیماریزا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”
ص. 80-71
10.52547/fsct.17.101.71
Mohsen محسن
،
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(3977 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1164 دریافت)
ایجاد سامانههای ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون
ص. 91-81
10.52547/fsct.17.101.81
محمدعلی حصاری نژاد
،
علی رافع
،
علیرضا صادقیان
،
محبوبه سرابی جماب
چکیده
(3372 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1055 دریافت)
بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال
ص. 101-93
10.52547/fsct.17.101.93
وهاب محمدزاده
،
ادریس آرژه
،
داریوش معصومی
،
اصغر خسروشاهی
چکیده
(3692 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1197 دریافت)
مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده
ص. 115-103
10.52547/fsct.17.101.103
محمد یقطینی
،
جواد فیضی
،
سید عزیزالله حسینی طاهری
،
سید عماد حسینی طاهری
چکیده
(3617 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1260 دریافت)
تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی
ص. 130-117
10.52547/fsct.17.101.117
Sedigheh Yazdanpanah
،
مهناز پیری
چکیده
(3483 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1240 دریافت)
بررسی میزان برخی فلزات سنگین ( کادمیوم ، سرب ، آرسنیک) و ارزیابی ریسک در نمونههای گندم و آرد گندم استانهای گلستان و مازندران
ص. 143-131
10.52547/fsct.17.101.131
اله یار عرب امیر آبادی
،
رکسانا موگوئی
،
نوشین سجادی
چکیده
(3791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1898 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری
ص. 153-145
10.52547/fsct.17.101.145
محمد لشگری چرمی
،
محمد محسن زاده
،
محمد عزیززاده
،
محمد مالکی
چکیده
(3359 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(973 دریافت)
آنالیز شیمیایی و شناسایی ترکیبات غالب اسانس از گیاه دارویی مریمگلیSalvia officinalis L.
ص. 165-155
10.52547/fsct.17.101.155
علی بابایی قاقلستانی
،
محمدتقی آل ابراهیم
،
محمد اسدی
چکیده
(3762 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1730 دریافت)
تاثیر فرآیند جوانهزدن بر برخی از ویژگیهای فراسودمند ارقام عدس ایرانی
ص. 176-167
10.52547/fsct.17.101.167
امیرسهیل کریمی
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(3097 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1021 دریافت)
تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی
ص. 184-177
10.52547/fsct.17.101.177
پریا پیشوافرد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(3533 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1011 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS