ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 100 - ( 1399 )
پتانسیل عصاره آویشن شیرازی (Zataria multifliora) و پونهکوهی (Mentha longifolia L.) در بهبود ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک تولیدی از ترکیب شیر گاو ـ شیر بز
ص. 15-1
10.52547/fsct.17.100.1
عبدالرضا آقاجانی
،
حمیدرضا مهدوی عادلی
،
محمد علی داوودی
،
معصومه امیری
چکیده
(3189 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1063 دریافت)
تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
ص. 28-17
10.52547/fsct.17.100.17
عزت اله عسکری اصلی ارده
،
محمد رضا لاریجانی
،
ریحانه لونی
چکیده
(3256 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1365 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم
ص. 41-29
10.52547/fsct.17.100.29
فرشته حسینیان
،
صابر امیری
،
محمود رضازاد باری
،
لعیا رضازاد باری
،
صونا دودانگه
چکیده
(3061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1089 دریافت)
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال
ص. 56-43
10.52547/fsct.17.100.43
مطهره پیرنیا
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
محبت محبی
چکیده
(3337 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1280 دریافت)
تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-474 و MDA-MB_231
ص. 66-57
10.52547/fsct.17.100.57
پریچهر حناچی
،
مرجان حسین پور
،
سیده زهرا بطحایی
،
روشنک زرین قلمی
چکیده
(2925 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1263 دریافت)
استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیشتیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت
ص. 75-67
10.52547/fsct.17.100.67
بهرام فتحی آچاچلویی
،
مهدی جلالی جیوان
،
حسن احمدی گاولیقی
چکیده
(3962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1325 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه
ص. 101-77
10.52547/fsct.17.100.77
نسرین فرجی
،
محمد علیزاده
،
هادی الماسی
،
سجاد پیرسا
،
سهیلا فرجی
چکیده
(3070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1938 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوششدهی نبات فراسودمند
ص. 115-103
10.52547/fsct.17.100.103
نسیم ادیب پور
،
مرضیه حسینی نژاد
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(3116 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1124 دریافت)
بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک
ص. 125-117
10.52547/fsct.17.100.117
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(3492 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1433 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات
ص. 138-127
10.52547/fsct.17.100.127
محمد حجتی
،
مرضیه امیدی میرزایی
،
زهرا کیارسی
چکیده
(2780 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2130 دریافت)
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز
ص. 149-139
10.52547/fsct.17.100.139
نگین ذیبح اللهی
،
آیناز علیزاده
،
هادی الماسی
،
شهرام حنیفیان
،
حامد همیشه کار
چکیده
(2903 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1228 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی)
ص. 163-151
10.52547/fsct.17.100.151
مائده کلبادی نژاد
،
لیلا نجفیان
چکیده
(2970 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1189 دریافت)
بررسی اثر تغییرات قدرتیونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه
ص. 175-165
10.52547/fsct.17.100.165
اعظم کرانی
،
کامبیز حسن زاده
،
سیده عاطفه حسینی
،
ناصر مفاخری
،
شوگار گفتاری
،
سوسن اشرفی
،
عابد رستمی
،
کژال نادری
،
محمدرزگار ذره بین
،
بیژن نوری
چکیده
(2717 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1052 دریافت)
بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری
ص. 187-177
10.52547/fsct.17.100.177
مصطفی شهیدی نوقابی
،
راضیه نیازمند
،
مژده صراف
،
مهناز شهیدی
چکیده
(2414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(607 دریافت)
ویژگیهای خرمالو خشک شده با استفاده از خشککن فروسرخ و مدلسازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
ص. 200-189
10.52547/fsct.17.100.189
میترا فدایی
،
سید حسین حسینی قابوس
،
بابک بهشتی
چکیده
(2766 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1012 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS