ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 100 - ( 1399 )
پتانسیل عصاره آویشن شیرازی (Zataria multifliora) و پونهکوهی (Mentha longifolia L.) در بهبود ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک تولیدی از ترکیب شیر گاو ـ شیر بز
ص. 15-1
10.52547/fsct.17.100.1
عبدالرضا آقاجانی
،
حمیدرضا مهدوی عادلی
،
محمد علی داوودی
،
معصومه امیری
چکیده
(1879 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(324 دریافت)
تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
ص. 28-17
10.52547/fsct.17.100.17
عزت اله عسکری اصلی ارده
،
محمد رضا لاریجانی
،
ریحانه لونی
چکیده
(1926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(407 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم
ص. 41-29
10.52547/fsct.17.100.29
فرشته حسینیان
،
صابر امیری
،
محمود رضازاد باری
،
لعیا رضازاد باری
،
صونا دودانگه
چکیده
(1753 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(387 دریافت)
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال
ص. 56-43
10.52547/fsct.17.100.43
مطهره پیرنیا
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
محبت محبی
چکیده
(1808 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(416 دریافت)
تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-474 و MDA-MB_231
ص. 66-57
10.52547/fsct.17.100.57
پریچهر حناچی
،
مرجان حسین پور
،
سیده زهرا بطحایی
،
روشنک زرین قلمی
چکیده
(1672 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(325 دریافت)
استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیشتیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت
ص. 75-67
10.52547/fsct.17.100.67
بهرام فتحی آچاچلویی
،
مهدی جلالی جیوان
،
حسن احمدی گاولیقی
چکیده
(2137 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(480 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه
ص. 101-77
10.52547/fsct.17.100.77
نسرین فرجی
،
محمد علیزاده
،
هادی الماسی
،
سجاد پیرسا
،
سهیلا فرجی
چکیده
(1677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(565 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوششدهی نبات فراسودمند
ص. 115-103
10.52547/fsct.17.100.103
نسیم ادیب پور
،
مرضیه حسینی نژاد
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(1689 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(376 دریافت)
بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک
ص. 125-117
10.52547/fsct.17.100.117
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(1740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(429 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات
ص. 138-127
10.52547/fsct.17.100.127
محمد حجتی
،
مرضیه امیدی میرزایی
،
زهرا کیارسی
چکیده
(1572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(420 دریافت)
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز
ص. 149-139
10.52547/fsct.17.100.139
نگین ذیبح اللهی
،
آیناز علیزاده
،
هادی الماسی
،
شهرام حنیفیان
،
حامد همیشه کار
چکیده
(1642 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(397 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی)
ص. 163-151
10.52547/fsct.17.100.151
مائده کلبادی نژاد
،
لیلا نجفیان
چکیده
(1591 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(381 دریافت)
بررسی اثر تغییرات قدرتیونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه
ص. 175-165
10.52547/fsct.17.100.165
اعظم کرانی
،
کامبیز حسن زاده
،
سیده عاطفه حسینی
،
ناصر مفاخری
،
شوگار گفتاری
،
سوسن اشرفی
،
عابد رستمی
،
کژال نادری
،
محمدرزگار ذره بین
،
بیژن نوری
چکیده
(1583 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(275 دریافت)
بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری
ص. 187-177
10.52547/fsct.17.100.177
مصطفی شهیدی نوقابی
،
راضیه نیازمند
،
مژده صراف
،
مهناز شهیدی
چکیده
(1191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(217 دریافت)
ویژگیهای خرمالو خشک شده با استفاده از خشککن فروسرخ و مدلسازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
ص. 200-189
10.52547/fsct.17.100.189
میترا فدایی
،
سید حسین حسینی قابوس
،
بابک بهشتی
چکیده
(1582 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(279 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS